Flad flaskemærkningsmaskine

Fuldautomatisk flaskeflaskemærkningsmaskine er velegnet til brug i mange slags produkter, såsom papiræske, arkivlomme, papirfil, pap og mærkning på bøgerne osv. Tilføjelse og anvendelse af forskellige overliggende mekanismer kan også bruges til en vis overflademærkning af produkter, hvis overflader har tendens til at være glatte. Den integrerede drift af den kørende proces er som følger:

For det første anbringes eller leveres de produkter, der venter på at blive mærket, ved manuelt arbejde, kortopdelingsmaskine eller tilslutning af strømningslinjen. Og transportbåndet leverer produkterne og korrektionsmekanismen som ledestang indstiller dem rigtigt. De korrigerede produkter vil passere gennem induktoren ved kørsel af transportbåndet. Når induktoren får signalet, sender den beskeden til programlagring, der modtager signalet udsender signal for at kontrollere hovedmærket og realiserer mærkningsfunktionen. Efter mærkning dækkes produkterne igen gennem den overliggende mekanisme. På det tidspunkt afsluttes hele processen med den overliggende etiket. Produkterne med en etiket kan samles.

Maskinen til denne sidemærkatmærkningsmaskine / flademærkemaskine er meget brugervenlig og meget robust. Det er meget velegnet til påføring af etiketter på forsiden, bagsiden og siden; af flade, ovale, firkantede, runde formede beholdere. Endvidere har dette moderne flade mærkningsudstyr kapacitet på maksimalt 100 etiketter på et minut, baseret på formen og størrelsen på etiketterne og produkterne. Mærkehastigheden afhænger også af den stabile bevægelse af produktet på maskintransportøren ved en højere hastighed. Denne automatiske, lodrette og lineære maskine har et produktjusteringssystem, der er synkroniseret med det øverste holderemssystem. Det inkluderer endda det nyeste mikroprocessorstyrede etiketdispenseringssystem og et unikt følesystem til etiketter og produkter. Denne multifunktionelle flaskemærkemaskine opfylder faktisk forskellige brugeres forskellige krav til moderne emballage. Det er et meget hurtigt, præcist, effektivt og holdbart udstyr. Den enkle at bruge justering resulterer i mindst udskiftning af værktøj eller dele. Desuden kan denne flademærkningsmaskine specielt designes med et lommesystem og et foderormsystem; for nøjagtigt at justere flaskerne på transportbåndet for perfekt påføring af etiketterne. Det inkluderer endda et særskilt enkeltpunkt og synkroniseret hastighedskontrolsystem. Det iboende system til registrering af etiketlængde hjælper med at undgå manuel indtastning og lagring af etiketlængdeoplysninger i hukommelsen og hente de samme data hver gang for at ændre etiketstørrelsen og genstarte udstyret. Dette flade mærkningssystem sparer derfor din tid, forhindrer maskinens nedetid, øger produktionen og reducerer udgifterne. Udover denne automatiserede flaskemærkemaskine kan den også bruges til at påføre etiketter på flade flasker på en side og endda krop / vikle rundt på etiketter på runde formede flasker. Der fås også et valgfrit sikkerhedsskab af glas eller akryl.

Automatisk mærkningsmaskine til flad flaske er en af de mest brugervenlige. Velegnet til påføring af for-, bag- eller sidemærkater på flade / ovale / firkantede / runde formbeholdere med output op til 120 etiketter pr. Minut afhængigt af produktets form / størrelse og etiketstørrelse. Automatisk produktjusteringssystem synkroniseret med topholdesystem. Maskinen indeholder moderne sofistikeret mikroprocessor-kontroletikettudleveringssystem med brugervenligt sensingsystem til etiket og produkt. Maskine, der også fås med valgfrit wrap-round-system, gør det mere fleksibelt at bruge til påføring af ensidetiket på flade flasker eller påføring af wrap-round label på runde produkter.

Den mest alsidige, elegant designede lineære etiketteringsmaskine, der imødekommer behovene hos større brugere af moderne emballeringslinjer, der kræver høj effektivitet med hastighed, nøjagtighed og holdbarhed. Nem at bruge justeringer, der kræver et minimum værktøj eller udskiftning af dele. Maskinen kan designes og leveres med robotiseret dobbelt bevægelig lommesystem eller dobbeltfoderorm, der sikrer perfekt tilpasning af flasker på transportbånd til præcis mærkning. Valg af produktstabiliseringssystem afhænger af produktets form, størrelse og krævede hastighed.

Mærkatmærkningsmaskinen har sit eget unikke synkroniserede hastighedskontrolsystem med et enkelt punkt. De indbyggede automatiske etiketlængdedetekteringssystemer eliminerer ethvert behov for manuel indføring og lagring af etiketlængdedata i hukommelsen og hentning af det samme hver gang til ændring af etiketstørrelse og genstart af maskinen. Systemet sparer således værdifuld tid, hvilket undgår nedbrydningstid og hjælper med at opnå højere produktion. Maskinen kan leveres med ekstraudstyr til hærdet (manipuleret) glas eller akryl sikkerhedsskab. Maskiner, der har krævet alle grundlæggende funktioner som en standardtilpasning til at matche de nuværende behov på markedet og sparer også omkostninger og tid.

Maskinen kan designes specielt til påføring af flade flasker på en side samt etiketter på krop / wrapround på runde flasker som en valgfri funktion.

De vigtigste mekanismer for fuldautomatisk maskine til mærkning af flad overflade:

1. Justering af sædet på hovedmærket kan justere retningen af X-aksen, Y-aksen, Z-aksen og R-aksen.

2. Hovedmærket inkluderer dele - opsamlingsmekanisme, rullemekanisme, aftrækningsmekanisme, tilførselsmekanisme, transportudstyr og træk i motoren.

3. Transportbåndet bruges til at bringe de produkter, der skal mærkes, ind i mærkningsområdet og færdiggøre det. Derefter for at sende produkterne ud af dette område.

4. Transportørledningsbjælke fungerer som en positiv effekt ved levering af produkterne.

5. Skærm berøring. Operationsgrænsefladen mand-maskine bruges til at kontrollere udstyrets åbning og stop, ændre fejlfindingsparametre, observere I / O-overvågning og så videre.

6. Styring af elboksen er udstyrets kredsløbskonfiguration.

Når du har brug for en flaskemærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter for at imødekomme dine krav