Dobbeltsidet mærkeudstyr til ikke-klistermærker til plastglasflasker

Den automatiske mærkningsmaskine med dobbeltside er velegnet til firkantede flasker eller flade flasker med dobbelt mærke eller enkelt mærke. Formbæltet kan skråtstilles, og etiketteringshovedet kan justeres i otte retninger, så maskinen kan justeres med succes på flere minutter for enhver flaske.

Parameter for flaskemærkningsmaskine

Forsyningseffekt (V / Hz): AC 220/50 110/60
Effekt (W): 1500
Mærkningspræcision (mm): ± 1,0
Mærkningsstørrelse (mm): Højde 15-100 mm Længde 20 ~ 300 mm
Flaske størrelse (mm): Yderdiameter 12-100mm Højde 30-200mm
Kapacitet (b / m): 40-120
Dimension (L × B × H) (mm): 2200 × 1400 × 1550
NW (kg): 320

Dobbeltsidet ikke-klistermærkeudstyr til plastglasflasker Detaljer

Trykket mellem den aktive aksel og pressevalsen kan justeres, så køreretningen på lanellen kan justeres frit. Etiketten trykkes kun fleksibelt uden at forårsage nogen forvrængning.

Mærkehovedet vedtager strukturen på dobbeltpresserullen, det garanterer, at etiketten trækkes stramt, men ikke brækkes på grund af den nedenunder papirudstansning, den adskilte kobling gør belastningen mere afbalanceret. Den berøringsfølsomme skærmbaserede menneskelige grænseflade på kinesisk og engelsk med et online hjælpesystem gør det nemt at betjene maskinen. Pressebæltet frygtes i hovedtransportlinjen, så det får de to transportlinjer til at fungere synkront.

Dobbeltsidet ikke-klistermærkeudstyr til plastglasflasker Detaljer

Den automatiske mærkemaskine leveres med den berømte skille motor, så den realiserer styring af lukket sløjfe, og den undgår fænomenet "den blinde mand går", når den leveres med trinmotoren. Flerkanalskoderen registrerer mærkningsposition nøjagtigt ved høj hastighed. Etiketten presses af en flap efter påføring på flasken og presses af de aktive og passive svampevalser. så når etiketten sidder fast, har den ikke nogen blære. Det gælder især for krystalflasker med gennemsigtige etiketter. Det valgfrie luftkørsels- og rullemærkningssæt kan mærke runde flasker præcist.

Automatiske mærkningsmaskiner kan bruges som enkeltstående mærkestationer, men er fremstillet til at fungere som en komponent i et automatiseret emballagesystem. Forskellige mærkningsmaskiner kan bruges til at anvende etiketter i forskellige formater som beskrevet nedenfor. Automatiske etiketteringsmaskiner kan tilføje mærkbar hastighed til mærkningsprocessen, hvilket kun kræver en operatør for opsætning og udskiftning af etiketruller. Når flasker bevæger sig ned ad båndtransportsystemet, vil der normalt blive anvendt en flaskeseparator til at placere et lille mellemrum mellem hver beholder, hvilket sikrer, at den ensartede, rynkefri påføring fortsætter selv med den øgede hastighed.

Dobbeltsidet ikke-klistermærkeudstyr til plastglasflasker Detaljer

Mærkningsformater

Mærkningsmaskiner kan anvende etiketter på en række containertyper og -størrelser i en række forskellige formater. En af de mest almindelige etikettyper i wrap-etiketten. Pak etiketter, ganske enkelt, vik en etiket rundt om en flaske. Flaskevand og andre drikkevareprodukter drager fordel af den lette indpakning af etiketter, der fungerer godt med runde beholdere. Dog er mærkningsmaskiner i stand til at udrette meget mere end blot at pakke en etiket omkring en flaske. Etiketter øverst og nederst og etiketterne foran og bagpå kan påføre to forskellige etiketter på den samme beholder, når den bevæger sig gennem en etiketteringsmaskine. Husk, at det afhængigt af konfigurationen af denne type mærkemaskiner kan være nødvendigt, at etiketterne selv kommer i en bestemt opsætning fra etiketproducenten. Disse to mærkesystemer tillader pakkere at oprette en frontetiket til markedsføring og produktpræsentation, mens de placerer ernæringsmæssige og andre oplysninger på en bagetiket. Etiketter kan også fremstilles til at påføre tre paneletiketter på firkantede eller rektangulære beholdere, hjørnetiketter og andre brugerdefinerede formater til unikke emballageprojekter.