Maskine til ampulemærkning

Højhastigheds automatisk lodret ampulmærkning maskine model mærkning maskine er fremstillet under stift tilsyn, under hensyntagen til de strenge GMP standarder til brug i farmaceutiske og allierede industrier. Meget strenge kvalitetskontrolstandarder, der er vedtaget under fremstillingsprocessen, sikrer problemfri drift og har brug for minimal vedligeholdelse / nedlukningstid. Maskinens høje udbytte sparer produktionsomkostninger og sparer også værdifuld tid. Den automatiske ampulmærke-maskine har variabelt frekvensomformersystem til jævn styring af maskinen til påkrævet output op til 220 ampuller pr. Minut. Maskiner med online batch-udskrivning. Den super lydløse maskine har minimal støjforurening og resulterer således i øget produktivitet blandt arbejdsstyrken. Skrå indføringstragt sikrer ensartet strøm af genstande til mærkning.

Automatisk mærkning af ampulklistermærke til påføring med høj hastighed på ampuller. Ampullen klistermærke inkorporerer med moderne mikroprocessor kontrol etiket dispenseringssystem med brugervenligt sensing system til etiket og produkt. Mærkemaskinen til ampulmærker er velegnet til mærkning på runde hætteglas og andre runde genstande. Den er i stand til at mærke op til 200 enheder pr. Minut afhængigt af produkter og etiketstørrelse. Specielt designet elektronisk og mekanisk system til påføring af gennemsigtige (intet udseende) etiketter på hætteglas med meget høj hastighed ved hjælp af valgfrit specialmærkefølesystem. Sandelig en og eneste højhastigheds roterende kæde omkring etiketteringsmaskine tilgængelig med unikt enkeltpunkts synkroniseret hastighedskontrolsystem. De indbyggede automatiske etiketlængdedetekteringssystemer eliminerer ethvert behov for manuel indføring og lagring af etiketlængdedata i hukommelsen og hentning af det samme hver gang til ændring af etiketstørrelse og genstart af maskinen. Systemet sparer således værdifuld tid, hvilket undgår nedbrydningstid og hjælper med at opnå højere produktion.

Hvad er ampul?

En ampul (også ampul og ampul) er et lille forseglet hætteglas, der bruges til at indeholde og bevare en prøve, normalt et fast stof eller en væske. Ampuller er lavet af glas.

Moderne ampuller bruges mest til at indeholde lægemidler og kemikalier, der skal beskyttes mod luft og forurenende stoffer. De er hermetisk forseglet ved at smelte den tynde top med en åben flamme og normalt åbnes ved at snappe af halsen. Rummet over kemikaliet kan fyldes med en inaktiv gas inden forsegling. Væggene i glasampuller er normalt tilstrækkelig stærke til at blive bragt i en handskerum uden problemer.

Når du har brug for en ampulmærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter, der opfylder dine krav