Fuldautomatiske krukker glasflasker ærme krympemærkningsmaskine

Automatisk krympemuffemærkning med dampkrympetunnel og generator, PVC, PET-etiketmaskine Flasker Krympemærkningsmaskine.

Flasker flaskeaftager med 1,0 m diameter

Unscrambler er drivkraften med frekvensstyringstabel, læg flasken med kunstig cirkulær drejebord, drejebordsrotation, vil blive overført til flaske transportbåndet er fortsat i påfyldningslinjen til påfyldning. Let at bruge, du er let færdig med flasken Unscrambler-arbejde.

Flasker flaske unscrambler

Funktioner af flaske unscrambler

1) Velegnet til afvikling af uordnede polyesterflasker
2) Justerer flasker og tømmer dem med vakuumtransportør
3) PLC-programstyret
4) Automatisk.
5) Hurtig drift

Tekniske parametre for flaskeaftager

Flasker flaske unscrambler

* Diameter: ~ 1000mm
* Hastighed: 430-50flasker / min (med Speed Controller, Schneider Inverter)
* Strøm: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Materiale: SUS304
* Motor: Wanxin (Taiwan-mærke, reducering uden vedligeholdelse)
* Variabel hastighedsregulator: Taida
* Maskinvægt: 80 kg flaskediameter Ø20 ~ Ø100 mm

muffemærkning maskine med krympetunnel

Muffemaskine med krympetunnel vedtager PLC programmerbar controller, importeret servomotor, servodriver, frekvensomformer og transducer; det er også udstyret med positioneringsmodulet for at sikre støbemærkaten præcis, hurtig og stabil.

muffemærkning maskine med krympetunnel

1 Synkroniseret transmission, enhver udskiftning af transmissionsbælte afsluttes hurtigt. Sammenlignet med den type traditionelt flerlag, hvis ændring og vedligeholdelse har brug for mere end seks timer, er vedligeholdelsen let og vedligeholdende enkel, så det påvirker ikke produktionen.

2 Enhedskutterhovedplandesign i Kina, der gælder for containeren på 30 mm—130 mm. Du behøver aldrig at ændre eller fejle det. Det har også en unik let berøringsskærm fra menneske-maskine, det vil sige, automatisk søgning på den originale placering samt sikkerhed og bekvemmelighed, der ligger foran andre kongenerprodukter.

3 Enkelt krympende etiketfremføringsplan, rimelig højde, hvilket er praktisk at fastgøre etiketten; mikrocomputer auto figur, der undgår vedtagelse og justering. du behøver kun at trykke let på den, etiketten registrerer og lokaliseres automatisk. Skift af etiket er hurtig og bekvem, desuden er det afskårne sted helt nøjagtigt.

4 Etiketfødningsudstyr; kørsel af synkroniseret trækstyrke styrer levering af etiket, forsyningsevnen er 90 meter pr. Minite, volumenetikettilførselsplan er 500 mm, den indre diameter på papirrøret vil være 4 ', 8', 10 '. Konfigurationen af etiketten fodring er stabil trækstyrke, som muliggør den nøjagtige længde på etiketten og den stabile, hurtige levering af etiketten.

5 Den midterste søjle anvender trin for trin skyde-etiketstruktur, og hastigheden er 150B pr. Minut.

6 Det nydesignede skærehoved bruger trin for trin motorkørsel, hvilken hastighed er høj, handling er nøjagtig, klippet er i orden og krympningen er smuk. Dette design samarbejder med den etikettsynkroniserede lokaliseringsstruktur, der muliggør præcisionen af klippeplaceringen inden for 1 mm.

7 Mange nødstopknapper muliggør nødstop i den rette position langs produktionen, hvilket garanterer en sikker produktion.

muffemærkning maskine med krympetunnel

Gældende forskellige typer mærkater:

Forskellige typer flasketyper, for eksempel: rund flaske, firkantet flaske, flad flaske, kurveflaske og skålformet osv.

Gældende forskellige typer mærkater:

Vigtigste tekniske parametre for muffemærkning:

Vigtigste tekniske parametre for udstyr til mærkemærkning

Ingen.En delVareEnhedYX-SL150
1FlaskespecifikationBindL0.35~1.5
Halsdiametermm28~38
Kropsdiametermm50~110
Flaskehøjdemm150~310
2MærkespecifikationMateriale/PVC PET OPP OPS
Tykkelsemm0.038~0.05
3MærkningsspecifikationMærkehastighedb / min.150 bpm
Omgivelsestemperatur.C-10~40
4EffektstandardHovedstrømKw3
SpændingV210 ~ 250VAC 50Hz
5TransportbåndsspecifikationIndløbstransportørm2
Flaske transportørm7
6DimensionHovedmaskindimension L * W * Hmm2000*1100*2100
VægtKgs350
7Produktionshastighed0,5 l / 1,5 lbph5000 ~ 8000 bph

Krymp tunnelparameter

krympemaskine størrelse: 2100 * 850 * 2000mm

damptryk: 1 kg / cm2

damp: 50 kg / t

dampovnsstørrelse: 2000 * 500 * 1700mm

Æske krympemærkning af slutprodukter

Krympetunnel

Æske krympemærkning af slutprodukter

Æske krympemærkning af slutprodukter

Garanti: for hele maskinen kræver det et år for garanti. (Undtaget fra garantien er problemer på grund af ulykker, misbrug, forkert anvendelse, opbevaringsskader, uagtsomhed eller ændring af udstyret eller dets komponenter.

Installation: efter at maskinen har ankommet din fabrik, hvis du har brug for det, vil vores tekniker gå til dit sted for at installere og teste maskinen og også træne din arbejdstager i at betjene maskinen (Togtiden afhænger af din arbejdstager). Udgifterne (flybillet, mad, hotel, rejsegebyret i dit land) skal være på din konto, og du skal betale for teknikeren USD100 pr. Dag. Du kan også gå til vores fabrik for at træne.

Efter service: Hvis du får problemet med maskinen, vil vores tekniker gå til dit sted for at rette maskinen så hurtigt som muligt. Omkostningerne skal være på din konto.