Høj kvalitet automatisk stræk ærme mærkning maskine

Denne etiketmaskine til stretch-ærme vedtager LCD-berøringsskærm, der styrer hele processen, flaske bærer, flaskeseparation, materialebærer, rydder ned, etikettskæring, etiketbøsning og krympning. Operationen er meget praktisk. For at øge effektiviteten og baseret på den mekaniske struktur, kredsløbsdesign, intelligent styring, brug elektrisk apparaturstyringssystem, hvilket er vigtigt at mærke hylsmaskine til drikkevarer, har vi udviklet avanceret elektrisk apparat.

materialefodringsbufferenhed er designet til at styre mærkaten, buffer mærkatfødningsprocessen og undgå buet etiket og blokering af etiketter. Etiketskærested styres af fotoelektricitet og menneskelig maskine for at kontrollere etiketskærestedet og muliggøre skæringen mere nøjagtig. For at afbalancere inerti-kræfterne for at gøre etiketstøbningen mere præcist og stabilt i etiketfødningsprocessen skal du vedtage automatisk spændingsanordning på etiketfødningsenheden for at undgå ustabil, lav hastighed og etikethindring i fodringsprocessen med varm krympemærke muffe og gør processen flydende og fodringsetiketten hurtigt, vores firma nyudviklede dobbeltdrevsenhed, denne KML-350 Denne strækmuffemærkningsmaskine kan nå 350flasker / minut hastighed, hurtigere end almindelig maskine.

Høj kvalitet automatisk stræk ærme mærkning maskine

Teknisk parameter

Kapacitet20000BPH (etikethøjde ≤100 mm)
20000BPH (etiketlængde ≤100 mm)
18000BPH (etikethøjde <250 mm)
18000BPH (etiketlængde ≤100 mm)
Procent af pas≥99,9%
Produktiv effektivitet i hele linjen≥95%
Ifølge 24 timer
Gældende diameter på flaskenÆ28mm ~ Æ 125mm
Gyldig etiketlængde30mm ~ 250mm
Gældende tykkelse på etiketten0,027 mm ~ 0,13 mm
MærkematerialePVC 、 PET 、 OPS
Indvendig diameter på papirrøret≥4 "(101,6 mm)
Papirrørets udvendige diameter≤500mm
SpændingAC380V , 50 / 60Hz ph 3-fase
Indgangseffekt for etiketmuffemaskine6KW
Indgangseffekt af krympende tunnel1,5 kW
Dampkildens tryk1-8 kg / cm2
Forbrug af damp< 50 kg / time
Udenfor dimensionHovedmaskine til ærmetiket: L2100 * W1100 * H2000
Krympende tunnel : L2300mm * W500mm * H1500mm
Totalvægt1000 kg

Tekniske funktioner og anvendelse:

1. Denne etiketmaskine med stretch ærme vedtager synkroniseret transmission og kører med gear med et bælte. Udskiftning af transmissionsbælte afsluttes hurtigt. Sammenlignet med den type traditionelt flerlag, hvis ændring og vedligeholdelse har brug for mere end seks timer, er vedligeholdelsen let og vedligeholdende enkel, så det påvirker ikke produktionen.

2. Skærehovedets originale transducer er inde i skærehovedet, og når du tager skærehovedet ned, er det ikke nødvendigt at rette det synkrone bælte. Det har også en unik let berøringsskærm fra menneske-maskine, det vil sige, automatisk søgning på den originale placering samt sikkerhed og bekvemmelighed, som ligger foran andre kongenerprodukter. Det nye design af fræseren vedtager trinmotor med høj hastighed, stabil og nøjagtig bevægelse, trimmeskåret sted og perfekt krympning. Kompatibel med etiketsynkron lokalitetsstruktur er fejlen ved at skære stedet inden for 1 mm.

3. Vedtager et roterende potentiometer, som muliggør etiketfremføring stabil og flydende og undgår fejlmærkelængde, etiketblok og andet problem, når etiketfremføringsservo overfører etiketten.

4. Inhiberingsanordning på skruedornen styrer effektivt fejlfunktionerne og sikrer sikkerheden ved midterste søjle.

5. Vedtaget med mekanisk transmission for at drive positioneringsbæltet på begge sider. Under udskiftning af hele flaskeholderen styres bredden ned og op, alt sammen med et håndhjul, der sigter mod at synkronisere og hurtigt justere.

6. Vedtag motoren op og ned, hvilket muliggør operationen mere bekvem.

7. Ny varmluftkrympende tunnel: Den vedtager højtryksblæsermaskine. Specielt designet varmluftcirkeltunnel sparer mere energi og gør krympeflasken smukkere. Sammenlignet med den traditionelle krympende tunnel, kan denne type tunnel gøre det bedre for en buet flaske. (Valgfrit).

Fordele

1. Virksomhedens mærkemaskine ermet er velegnet til alle slags flasker frugtsaft, tedrikke, mejeriprodukter, rent vand, krydderier, øl, sportsdrikke og anden mad- og drikkevareindustri, har ikke kun en meget præcis position og sammentrækning mere fremtrædende flaske perfekt flaske.

2. Den høje stabilitet af den mekaniske struktur, hele maskinen lavet af rustfrit stål og aluminiumslegeringsramme dækker beskyttende stiv ramme, solid rust.

3. Positioneringsnøjagtighed af høj kvalitet, alt design af mekanisk transmission, brug af etiketter med tvungen ærme.

4. Lave vedligeholdelsesomkostninger for forbrugsvarer, lave omkostninger ved bortskaffelse af dette maskinblad, let at udskifte, omkostningsbyrden er lav.

5. Pålidelig service, flyet har en række reservedelslager, klar til at levere, såvel som erfarne ingeniører giver dig teknisk support.

6. Slank udseende, den overordnede ramme for stærk, mere let og fleksibel brug.

7. Det nye brancheførende design, kvaliteten er mere solid og fremragende, på ingen måde i stand til at sammenligne de eksisterende indenlandske produkter.

8. Maskinen er enkle og elegante strukturelle komponenter, sikrer lav fejlrate, let vedligeholdelse.

9. En komplet vifte af sikkerhedsprincip sikkerhedsboks, faktisk tankevækkende design.

10. Synkrone flasker, levering og stabil;

11. Justerbar fræser, skæremanøvre, værktøjets levetid fordoblet.

12. Grænsefladen mand-maskine, der fungerer mere human;