Produktmærke maskine

Mærkning direkte til produktet

Uanset om du mærker direkte til bøger, opvarmningsåbninger, stålspoler eller osteblokke, er der en VKPAK-løsning til mærkning af dit produkt.

VKPAK har designet mange direkte produktmærkningssystemer. Disse systemer inkluderer enten en VKPAK-etiketudskrivning og påfør etiketter eller etiketapplikator afhængigt af applikationen. De kan også omfatte perifere enheder såsom vægte, brugerdefineret montering, materialehåndtering, scannere, verifikatorer, kabinetter eller integrerede computere med berøringsskærm. Mærkningsapplikationsmetoder til direkte produktmærkning inkluderer tamp, tamp-blow, blow-on eller wipe on.

VKPAKs ry for systemintegration er en fordel i produktmærkningsprogrammer. Mange applikationer kræver en eller anden form for integration, hvad enten det er softwareintegration, materialehåndteringsintegration eller begge dele. VKPAK er eksperter i at designe produktmærkningssystemer for at imødekomme hver kundes særlige krav.

Som en del af VKPAKs komplette emballageløsninger kan automatiske etiketteringsmaskiner bruges sammen med en række forskellige emballeringsmaskiner eller som en enkeltstående enhed. Norland International tilbyder en bred vifte af etiketter, der er velegnede til indbyggede applikationer eller bordpladeanvendelser, og trykfølsomme, krympebøsninger eller rulletilførte etiketteringsløsninger. Disse mærkningsløsninger er alsidige og imødekommer krav i næsten alle brancher, herunder vand og drikkevarer, kosmetik, mad, husholdningsartikler og meget mere. Kontakt dit team hos VKPAK for at finde ud af, hvilken mærkningsmaskine der passer bedst til dine behov.

Mærkningsløsningerne, der tilbydes på VKPAK, omfatter applikatoren til højhastighedsetiketprinter. Denne brede vifte af mærkningsløsninger tilbydes for at tilfredsstille en række forskellige produktidentifikationsbehov. Mærkningsløsningerne inkluderer etiketprinterapplikatorer, etiketapplikatorer og etiketprintere. Kontakt en repræsentant for etiketteringsløsninger for eventuelle spørgsmål eller spørgsmål, du måtte have.

Når du har brug for produktmærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter for at opfylde dine krav