Pose-mærkning-maskine

VKPAK kender posemærkning. Vi har designet flere forskellige posemærkningssystemer. For fyldte poser kan VKPAK lægge en etiketprinter-applikator eller etiketapplikator på din produktionslinje til etiketposer efter påfyldning, men inden palletering. Oplysninger såsom dato- og partikoder, stregkoder og indhold udskrives og / eller anvendes automatisk på posen på den eksisterende transportlinje. Dette kan opnås med enhver VKPAK-mærker. Mærkerens specifikke model og størrelse afhænger af etiketstørrelsen, udskriftsmotorens præference og kapacitet.

Til uudfyldt posemærkning har VKPAK designet et posefoder- og mærkningssystem. Dette system udnytter et robotvakuumløftesystem til at præsentere den tomme pose til etiketteringsenheden. Når posen er præsenteret, udskriver etiketteren og / eller anvender informationsmærkaten på den tomme pose. Derefter sendes den til en opsamlingsbeholder for at afvente påfyldningsprocessen.

Enten posemærkningssystem kan integreres med nuværende database / ordrebehandlingssystemer eller opsættes som stand-along-operation.

Vi er stolte af at introducere os selv som en af de øverste producenter og eksportører af en fremragende posemærkningsmaskine. Det er meget brugt i emballagelinjer fra forskellige brancher. Integreret med en avanceret teknologi, der sikrer applikation på en eller to sider, bruges denne maskine i vid udstrækning til påføring af etiketter på tomme præfabrikerede stående poser. Denne posemærkningsmaskine er tilgængelig for kunder i forskellige specifikationer og konfigurationer og testes strengt på forskellige standardkvalitetsparametre.

Typer posemærkningsmaskine

Genforsegl etiketten
En genforseglingsetiket er placeret på bagsiden af posen. Dette bruges til at forsegle posen, efter at den er blevet åbnet. Etiketten til genforseglingsposen hjælper med at bevare produktet i længere tid.
Frontetiket
En frontetiket påføres på forsiden af posen. Dette kunne bruges ud over produktets primære emballage, for at gøre opmærksom på mærket. Et eksempel kan være en prisnedsættelsesetiket.
Bagetiket
En bagsideetiket påføres bagsiden af posen. Dette kan omfatte yderligere oplysninger, der overstiger det givne område på produktet. Denne posetiket kan også give produkterne ernæringsmæssige oplysninger.

Den automatiske VKPAK-etiketter er alsidig og muliggør applikation på en eller to sider på tomme færdige opstillede poser eller poser. Det er ideelt til produktionsmiljøer, der har behov for at imødekomme en bred vifte af produkter på små batchkørsler.

Specialbygget poseetiketter mærker toppen og bunden af poser, der introduceres i stakke og transporteres til en arkstabel. Produkteksempler inkluderer, men er ikke begrænset til: kaffe, THC, marihuana, marihuana-relaterede produkter, krydderier.

Når du har brug for en pose-mærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter, der opfylder dine krav