Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

Introduktion

Denne firkantede flaskemærkningsmaskine er udstyret med computerens berøringsskærm, der layouter meget stort integreret kredsløb. det styres af mikrocomputer med berøringsskærm af kinesisk karakter, realiserede kommunikationen mellem mand og maskine. Mikrocomputerkonfiguration er nyttig til al dataindtastning ved berøringsskærm og også til alsidig styring af driftsforhold, når maskinen er startet.

Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

PLC rund klæbemærkemaskine er opgraderingsproduktet fra vores firma, der har enkel og rimelig struktur og let at betjene. Produktionen kan justeres efter specifikation og funktion af flasker og etiketter. den passer til alle slags flasker. Både transparent klæbemærkat og ikke-gennemsigtigt klæbemærkat kan være godt mærket på flaskerne eller beholderne, uanset hvad der er glasflasker eller plastflasker, der bruges i mad, maskine eller kosmetik.

Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

Teknisk parameter

Mærkehastighed30 ~ 120 flasker / minut (Afhænger af beholderstørrelse og etiketlængde)
Beholderens udvendige diameter20 ~ 120 mm
Beholderhøjde35 ~ 200 mm
Etiketlængdeområde233 ~ 200 mm
Mærkehøjdeområde15 ~ 90 mm
Mærkningsfejl≤ ± 0,5 mm
Etiketrulle diameterReel Indvendig diameter: 76mm; Spolens ydre diameter: Maks. 360 mm
gennemstrømningsretningVenstre → Højre
Nettovægt650 kg
Konturstørrelser2400mm * 800mm * 1370mm

Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

Tekniske funktioner og anvendelse:

1. specifikation af mærkets rulle: diameteren på mærkets rulle er ≤350mm, den maksimale bredde er 90mm, diameteren af hullet på rullen er 75mm.

2. driftstemperatur: 5 ~ 35 ℃

3. Driftsfugtighed : 30% ~ 80% RH

4. Driftsmiljø : Ingen brandfarlig og eksplosiv gas og støv

Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

Arbejdsprincipper:

Controlleren starter overførselsetiketten trinmotor og overfører etiketten hurtigt, når den opdager, at flasker skal mærkes via flaskepositionssenor og med rullende etiketmotor sammen. Den overførte etiketfunktion stoppes, når den opdager, at der er mellemrum mellem etiketterne, i dette øjeblik sendes kodningssignaler. Og controller tællede vores mærkede flasker og opdaterede dataene og vises på skærmen. Og controlleren overvåger også alle parameterindstillinger og alarm til tiden for at kontrollere maskinens kørsel.

1. Denne serie af produkter er ikke kun velegnet til s runde dåse / krukke / cylinder / flaske, men også flade firkantede toflasker i farmaceutiske, pesticid-, fødevare- og kemiske industrier.

2. Det kan automatisk afslutte flaskegruppering, sende mærketape, adskille etiketter synkront, mærke og automatisk udskrive batchnummer osv.

3. Med mekanikteknologi vedtager den stor drejningsmomentmotor til at køre, og importeret fotoelektrisk kontrol og PLC-programstyringssystem, hvilket garanterer nøjagtig mærkning, stabil, pålidelig og høj effektivitet.

Flad flaske dobbelt sider mærkning maskine til forskellige flade firkantede flaske krukke

  • Med mikrocomputer-mærkningssystem, hurtig og stabil, velegnet til langvarigt arbejde med systemkontrolfunktion: etiketter mangler eller går i stykker, udelader, e-stop, unormal frekvenskonvertering, skrivemaskinebånd mangler, det kan registrere alt og stopper derefter automatisk.
  • I / O-selvkontrolfunktionen kan vise alle systemets fotoelektriske signaler og motor, forkorte reparationstid, reducere vedligeholdelsesomkostninger.
  • Med trin mindre hastighedskontrol ændres mærkehastigheden automatisk i henhold til transporthastigheden, ingen grund til at flytte mærkningssensoren.
  • Lavet af SUS304 & aluminiumlegering, der fuldt ud opfylder GMP-kravene.

1. Hvilken type mærkningsmaskine har du?

Kære kunde, vi har automatisk og halvautomatisk mærkningsmaskine til runde containere og flad overflade. Nogle modeller til en etiket og andre til to etiketter eller endnu mere. Og vi kan designe maskinen efter din specifikke mærkningssituation.

Således faldt pls til at sende os dine mærkningskrav, vi giver dig tilfredsstillende mærkningsløsning.

2. Kunne vi tilføje kodemaskine til udskrivningsdato og partinummer?

Ja, du kan vælge at tilføje kodemaskine for at udskrive de bogstaver og det ønskede nummer. Det er varmt stempel og kan højst udskrive tre linjer.

3. Hvilke oplysninger skal vi give for at kontrollere den passende model?

Send os et billede af din container og etiket samt beholderen og etiketstørrelsen.
Fortæl os også, hvilken slags etiket du bruger, hvis det er muligt. (For eksempel, selvklæbende, kunne lim, varm lim osv., Uanset om etiketten er i rulle eller stykker.)
Derefter lader vi dig kontrollere den passende model.