Jar mærkning maskine

En krukke er en beholder, der typisk er lavet af glas, ler eller plast med en kapacitet, der spænder fra en brøkdel af en liter til mange liter.

Hos VKPAK leverer vi miljøvenlige, automatiske mærkningsmaskiner, der gør etiketansøgning til din kommercielle forretning let og overkommelig. Vores etiketapplikatorer er ideelle til mærkekrukkeetiketter og giver hurtig, lige og nøjagtig etiketpåføring til alt hvad der er i en krukke

Automatiske etiketteringsmaskiner til glas- og plastkrukker

Anbefales bedst med VKPAKs flaskemærkningssystem

Mens du pakker dit produkt i en krukke, kan det virke simpelt. Men der er utallige faktorer og valg mellem begyndelsen på fremstillingen og det endelige produkt, som din kunde vælger fra hylden. Et af de mest indflydelsesrige elementer på dit knuste produkt er dets etiket. Uanset om du bruger glas- eller plastikglas, udskåret i størrelse eller etiketteruller - alt, hvad der betyder noget, er det indtryk, du gør på kunden.

Derfor er det så vigtigt at have en pålidelig mærkemaskine til krukke til din produktionsproces. Hvis du leder efter en etiketter, der tilpasser sig dine behov, overgår sanitetsstandarder og anvender etiketter nøjagtigt hver gang, så er du kommet til det rigtige sted.

Mærkning af kommercielle krukker

Du har masser af muligheder, når det kommer til mærkning af dine kommercielle krukker, især til fødevarer. de to hovedtyper af krukkeetiketter er skåret i t0-størrelse, der kommer i et sammenhængende ark og kan skæres i den bredde, du har brug for. De fleste producenter vælger en rulle etiketter, der er præskåret. Dette sparer tid og skaber et mere samlet look. Inden for disse to muligheder er der utallige varianter af etiketter. Du kan bruge udstansede etiketter til enkle projekter eller metalliske etiketter til at skille sig ud på hylden. Etiketter kan være vandtætte eller vinyl for ekstra kvalitet. Uanset hvilken type etiket du anvender på dine krukker, skal du sørge for at bruge en etiketmaskine, der kan tilpasses, hurtig og præcis.

Valg af den rigtige etiket

Der er mange faktorer, der skal overvejes, når man investerer i en mærkningsmaskine til industriel kvalitet. Processen behøver dog ikke at være kompliceret. Hvis du ved hvad du har brug for, så nå ud til vores venlige team for at få et tilbud. Vi tilbyder en bred vifte af maskiner, og vi er glade for at imødekomme dit specifikke behov. Hvis du stadig finder ud af, hvilken mærkningsløsning der passer til din virksomhed, hjælper vi gerne. Kontakt os i dag for at lære mere!

Når du har brug for en krukkemærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter for at imødekomme dine krav