Kan mærkning maskine

VKPAK dåsmærkningsmaskiner

Påføring af etiketter i hånden er en overkommelig og nem metode, men det er ikke en praktisk måde at anvende etiketter på i store mængder. Automatiske mærkningsmaskiner i dit emballagesystem giver mulighed for mere effektiv produktion og sparer dig mere tid, samtidig med at produktionsomkostningerne reduceres.

VKPAK fremstiller forskellige etiketterings- og trykmaskiner til automatisk at udskrive og sikre etiketter til en bred vifte af containertyper såsom krukker, flasker eller dåse. Vores produkter bruger holdbare komponenter og de nyeste teknologier fra populære mærker for at sikre, at du får nøjagtige udskrifter på dine pakker.

VKPAKs mærkningsmaskiner til salg hjælper med at opbygge et mere fleksibelt emballagesystem og langvarige udskrifter, så dit brand skiller sig ud blandt de andre produkter på hylderne. Lad din produktemballage tale for dig, tiltræk flere kunder, og se dit salg eskalere ved at vælge VKPAKs emballageløsninger.

Vores dåsmærkningsmaskine kan bruges i dåsetyper

En aluminiumsdåse, undertiden fejlagtigt benævnt en "dåse", er en engangsbeholder til emballage primært af aluminium. Det bruges almindeligvis til mad og drikke som øl, bagt bønner og suppe, men også til produkter som olie, kemikalier og andre væsker.

En drink kan (eller drikke kan) er en metalbeholder designet til at rumme en fast portion væske såsom kulsyreholdige læskedrikke, alkoholholdige drikkevarer, frugtsaft, te, urtete, energidrikke osv.

En oliedåse (oliekande eller oliekande) er en dåse, der indeholder olie (normalt motorolie) til smøremaskiner. En oliebeholder kan også bruges til at fylde oliebaserede lanterner. En beskæftigelse, der betegnes som en oliesmeder, kan bruge en oliedåse (blandt andet værktøj) til at smøre maskiner.

En ståldåse, dåse, tin, stålemballage eller dåse er en container til distribution eller opbevaring af varer, lavet af tyndt metal. Mange dåser kræver åbning ved at skære "enden" op; andre har aftagelige betræk. De kan gemme et bredt udvalg af indhold: mad, drikkevarer, olie, kemikalier osv.

Den automatiske mærkningsmaskine, vores firma fremstiller, er designet til dåsehus. Har funktioner til automatisk stop, optælling, strømbesparelse. Velegnet til flasker, øldåser og andre cylindriske beholdere.

Vi har en ny dåsmærkningsmaskine! Dette vil give os større fleksibilitet inden for emballering af specialøl. Med vores trykte dåser måtte vi bestille et bestemt antal dåser ad gangen, hvilket begrænsede mængden af forskellige øl, vi kunne pakke (fordi vi ikke kan gemme en uendelig mængde dåser!). Men denne nye maskine giver os mulighed for at bestille tomme sorte dåser og etiketter i bulk! Så nu kan vi eksperimentere med at pakke forskellige pubfavoritter til offentligheden! Dåserne kommer sorte til os, vi fylder dem op med dagens øl, sætter dem på og syr dem og smider derefter etiketten på dem.

Hvad er en dåsmærkningsmaskine?

En dåsmærkning eller trykmaskine kan også kaldes følgende afhængigt af typen af arbejde, den udfører, og beholderen, maskinen kan håndtere:

  • Tin dåse mærkning / trykning maskine eller tin mærkning / trykning maskine
  • Jar mærkning / trykning maskine
  • Maskine til flaskemærkning

De er maskiner designet til at udskrive og anvende etiketter på forskellige produkter, pakker eller containere. De kan klæbe til mange overfladetyper som aluminium, fibertromler, plast, stål og glas.

Da etiketter er meget krævede i mange situationer, er etiketterings- og trykmaskiner indarbejdet i driften af mange virksomheder med høje produktemballagevolumener. Virksomheder, der har lagerstyringssystemer til varebeholdninger, har også behov for specielt mærkningsudstyr. Et andet formål med disse maskiner er til overensstemmelsesmærkning, da de også er integreret i fabrikantens udstyrsprocesser.

Mærke- og udskrivningsmaskiner spænder fra manuelle enheder til simpel udlevering af etiketter til højproduktionsmaskiner, der giver mulighed for fuldautomatiske udskrivnings- og applikationsprocesser. Faktisk er automatiske etiketteringsmaskiner blandt de mest almindelige typer etiketter, der sælges på markedet, da de ikke har brug for en operatør til at fungere. Hvad angår VKPAKs mærknings- og trykmaskiner, har de alle automatiske operationer.

Hovedkomponenter i en dåsmærkningsmaskine

# 1 Fodringstragt
Fodertragten spiller en vigtig rolle i hele mærkningsprocessen, idet den sikrer den nøjagtige distribution af etiketten til beholderne. Det fører containerne til mærkestationen til mærkning, som sker kontinuerligt og systematisk. Desuden forhindrer det containerne i at bryde og eliminerer behovet for manuel ilægning af genstande, der skal mærkes.

# 2 Mærkestation
Denne station er sammensat af mærkepladen og etikethovedet, som du kan styre for korrekt placering for at justere til størrelsen på flasken, der mærkes.

# 3 Berøringsskærmens kontrolpanel
Kontrolpanelet giver mulighed for systematisk styring af mærkningsprocessen. Du kan justere eller ændre indstillingerne for produktionsprocessen ved hjælp af dette. Desuden advarer kontrolpanelet også operatøren om nødsituationer, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

# 4 Drevmekanisme
Denne mekanisme har motoren, rullesystemet og transportbåndet til at drive hele etiketteringsmaskinen og hjælper den med at flytte komponenterne i overensstemmelse hermed.

Hvordan kan mærkningsmaskiner fungere

Alle kan mærke- og trykmaskiner fungerer stort set på samme måde. Den indledende fase af mærkningsprocessen starter med, at produkterne tilføres mærkningsstationen via fodertragten. På mærkestationen mærkes hætten eller beholderkroppen, da den kontinuerligt bevæges af transportøren.

For trykfølsomme etiketter påsættes den færdiglavede etiket og klæber fast på hætten eller den cylindriske beholderkrop, mens den roterer. På den anden side udskriver optisk laserudskrivningsmaskine og injektionsudskrivningsmaskine på beholderne ved hjælp af en laser eller blæk, når de passerer gennem mærkestationen.

De mærkede / trykte beholdere vil fortsætte med at bevæge sig gennem transportbåndet, indtil de når slutningen af linjen. Maskinen udfører mærkningsprocessen for resten af containerne, medmindre du stopper den.

Når du har brug for en dåsmærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter til at opfylde dine krav