Skovmærke maskine

Mange industrier er afhængige af skovle til at opbevare og transportere deres materialer og produkter. Uanset hvilken type virksomhed du driver, er det vigtigt, at dit skovmærkningssystem er pålideligt, hurtigt og præcist.

Den bedste måde at sikre, at dine produkter er mærket korrekt, er med et tilpasningsdygtigt system. VKPAK-maskiner er modulopbyggede og kan integreres med en række tilbehør til forskellige applikationer. VKPAKs maskiner kan let justeres til din nøjagtige beholderstørrelse, hold den nøjagtigt på plads, når en etiket overholdes. Skovlmærkeren er et hurtigt system, der kan rumme en række forskellige etikettyper, såsom omviklingsetiketter eller flade sidetiketter til rektangulære spande.

Video:

Afhængigt af dit nuværende anlæg kan vores Bucket-mærkningssystem være et enkeltstående system eller integreret i en større produktionslinje. VKPAKs tekniske kapaciteter er stærke, og vi er stolte af evnen til at konstruere en automatiseringsløsning designet til dine produktionsbehov.

Hovedparameter (standardmodel)
Mærkningsnøjagtighed± 1 mm
Mærkehastighed30-45 stk / min
EtiketstørrelseL: 20mm-285mm B: 20mm-135mm
ProduktstørrelseDiameter: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
VægtCirka 185 kg
Strøm1000W

Løsning til mærkning af spandspand

Bucket-etiketteringsmaskinen er let at betjene med label-tæller. En forudindstillet batchkontrol, tastatur og digital skærm, der er velegnet til en række cylindriske mærkningsapplikationer i stort format. Det har trinmotorer til hurtig og nøjagtig mærkning og pneumatisk styret porte. En skovlelift med motoriseret drevkonstruktion for optimal etiketplacering. Med uigennemsigtig etiketregistrering som standard og let justerbar forudlevering og etiketpositionering i gradueret skala.

En pålidelig løsning til in-line mærkning af spande og spand. En unik applikatorarm til aftørring af etiketter er inkorporeret i enten en VKPAK-print- og påførsenhed eller etiketapplikator til præcist mærkning af cylindriske beholdere såsom spande og spande. Den bæltedrevne applikatorarm følger omkredsen af spanden eller tromlen for at aftørres sikkert på etiketten.

Det viste system indeholder en VKPAK-etiketapplikator i vandret position for at anvende en fortrykt spandetiket. Denne type spand- / spandemærkningssystem kan anvende en større etiket, såsom en 6 ″ bred eller 8,5 ″ bred etiket for at sikre komplet, læsbar information.

Pail-mærkeren er branchens mest teknologisk avancerede Pail-mærkningsmaskine. Det er specielt designet til nøjagtigt og effektivt at anvende front- eller front- og bagetiketter på store industrielle runde og firkantede spande, spande, kander og kar. VKPAKs unikke tilgang bruger aftørringsporte, luftmanipulation og servostyrede bæltesystemer for at garantere ensartet, rynkefri anvendelse. Til indpakning af spande, spande, kar og kander med håndtag orienterer et valgfrit orienteringsmodul håndtagene på etiketten for præcision hver gang.

Mærketype og specifikationer

Kraftfuld og alsidig etiketter til mærkning af skovle, spande, kanner og kar foran eller i flere paneler

Maskintype: Spændemærkningsmaskine, spændemærker, spandetiketter

Mærkningsapplikationer: Frontmærkning, multi-panel-mærkning, fuld wrap-mærkning

Beholdertyper: Mærker runde eller firkantede plastikspande, kander, spande, kar, metal og de fleste andre materialer

Bygget til at opfylde dine krævede specifikationer

Hvis du har brug for en simpel applikationsløsning, leveres vores spandetiketapplikator med mange premiumfunktioner, der sikrer hurtig, effektiv etiketapplikation for at opnå top arbejdseffektivitet.

Unikt design bygget til maksimal effektivitet til mærkning af spand

Hos VKPAK er vi altid på udkig efter tilstande og metoder, der hjælper din facilitet med at optimere til maksimal arbejdsbelastningseffektivitet. Vores spændemærker er bygget ved hjælp af den samme metode.

Fastgjort til mærkaten er et luftcylinderdrevet, kortere, vippbart vakuumgitter (ca. 15 ″ i længden), der indeholder flere trinmotor-drevne O-ringremme med variabel hastighed for at hjælpe og bære fremføringen af lange , bløde etiketter. Muffinventilatorer bruges til vakuumfrembringelse for at holde etikets tørre side mod O-ringene for at give bevægelse.

En fast filt-viskerimpressor, der er fastgjort i enden af gitteret på spandetiketteren, bruges til at komme i kontakt med produktets overflade for at trykke på etiketten til første fastgørelse; etiketten fastgøres, når den trækkes af gitteret af det fremadskridende produkt.

De motoriserede o-ringe bevæger sig, mens etiketterne dispenserer og stopper, når etiketens forkant når toppen af filtserviet. Dette bestemmes af en fotoelektrisk etikettsensor, der registrerer stoppositionen og er konsistent (selv med varierende etiketlængder).

Tæt placerede, parallelle håndtagsskinner (til lodret position) er monteret for at rydde toppen af hvert produkt for at opretholde in-line-orientering, hvilket holder produkterne i at rotere ude af position, mens de kører til den fastholdende bæltestabilisatorenhed.

Alle disse trin udføres i tandem for at sikre, at din spændemærkningsproces konstant maksimerer kapaciteten og eliminerer nedetid så meget som muligt.

Lavet holdbar med premium materiale og komponenter

Som standard med alle etiketapplikatorer fra VKPAK er vores spandetiketter lavet af kraftigt anodiseret aluminium og rustfrit stål. Styreskinner er indbygget i transportøren af spandemærkeren for at sikre, at produktet forbliver inden for de korrekte parametre for nøjagtig og ensartet mærkning.

Sørg for maksimal driftseffektivitet i dit anlæg med VKPAKs Pail Labeler. Kontakt os i dag for at komme i gang og anmode om et tilbud.