Kassemærkningsmaskine

Automatiseret mærkesystem til bølgepapkasser, kasser og papemballage

Anbefales bedst med VKPAK-mærkningsmaskinen.

Uanset om du mærker kasser til forbrugsvarer, kartoner til mad eller emballage til enhver anden type produkt, betyder dit mærkningssystem. Når du fremstiller eller distribuerer produkter, er effektivitet og præcision afgørende for din succes. Slurvede eller langsomme systemer kan helt spore din produktion og fortjeneste. Derfor er det så vigtigt at vælge en pålidelig applikator til etiketter til din virksomhed.

Mærkning af kommercielle kasser

Der er uendelige valg for kommerciel forsendelse og emballage, og alle kræver præcis mærkning af kasser. Du kan bruge foldekartoner til mademballage som kornkasser eller pizzabakker. Disse typer kasser ser bedst ud med lyse klare etiketter, anvendt med præcision på hver kasse. Vores automatiske box labelmaskiner sikrer, at hver pakke er identisk og klar til forbrugeren.

Et andet populært valg er bølgepapkasser, også kaldet bølgepap, fiberplade eller kombineret bord. Disse kasser er perfekte til forsendelse. Distributører bruger dem ofte til større forbrugsvarer som elektronik. I disse tilfælde er en tilpasningsdygtig og kraftfuld æskeetiketter absolut vigtig.

Typer kasseetiketteringsmaskine

Etiket til hjørneindpakning
Corner wrap-etiketten anvender en etiket på tværs af to tilstødende paneler i en kasse. Denne etiket er generelt en stregkode med produktinformation.
1-panel etiket
1-sidemærket er processen med at påføre en etiket på toppen, siden eller bunden af en kasse. Denne etiket er generelt en stregkode med produktinformation.
2-panel etiket
2-sidemærket er processen med at påføre to separate etiketter på 2 sider af en kasse. Denne etiket er generelt en stregkode med produktinformation.

Ved at huske på sporet af avanceret markedsudvikling er vi engagerede i at tilbyde et eksklusivt udvalg af Box Labelling Machine. Den tilbudte mærkningsmaskine er fremstillet ved hjælp af komponenter af høj kvalitet og banebrydende teknologi under vejledning af vores dygtige fagfolk. Vores leverede mærkningsmaskine kontrolleres mod forskellige kvalitetsforanstaltninger for at sikre kvaliteten. Bortset fra dette kan vores kunder benytte denne mærkningsmaskine fra os til lommevenlige priser.

Ansøgninger

Anvendelser i:

Mad og drikke
Farmaceutiske produkter
Kosmetik
Produkter til personlig pleje
Landbrug
Pesticider
FMCG
Sundhedspleje osv.

Anvendelser til:

Klistermærkeetiketter
Hologrametiketter
Prismærker
Selvklæbende etiketter
Produktinformationsmærkater

Ekstra applikationer til rådighed som under:

Ingen flasker Maskinstop.
Intet mærkatstop.
Maskine med kabinet.
Ansøgning om etiketbekræftelse.
Kamerasystemer.
Anvendelse af stregkodescanner.
Tilpasset applikation.
Stregkode / datalagringsapplikation.

Når du har brug for boksmærkeløsning, leverer VKPAK følgende produkter for at imødekomme dine krav