Oval flaskemærkningsmaskine

VKPAK Oval Label Applicators er mest alsidige og imødekommer kravene fra moderne emballage, der kræver høj effektivitet, nøjagtighed og pålidelighed og samtidig opretholder lave budgetomkostninger. Vores ovale mærkningsapplikatorer af selvklæbende etiketter kan anvende enkelt-, for- og bagside eller vikle omkring etiketter på flade, ovale, firkantede, runde flasker eller beholdere. Vores modul sikrer maksimal stabilitet og lige position for ovale flasker. Dette modul sikrer den perfekte justering af flasker på transportbånd til præcis mærkning, der passer til næsten alle typer flasker.

Mærket med højtydende maskiner er specielt designet til ovale bløde plastflasker for at undgå utilstrækkelig mærkning i kant eller lavere nøjagtighedsmærkning for uregelmæssige flasker.

Ovale flasker er ideelle til en lang række anvendelser og industrier inklusive, men ikke begrænset til:

  • Bioteknologi
  • Kontraktfyldere
  • Miljømæssigt
  • Mad og smagsstoffer
  • Sundhedspleje
  • Hus & have
  • Husholdningskemikalier
  • Vaktmester / sanitet
  • Personlig pleje
  • Farmaceutisk

VKPAK konfigureret til flade og ovale produkter har fremragende nøjagtighed og lette indstillinger. Hvis du har flade eller ovale produkter, der har brug for en, to eller endda tre etiketter, har VKPAK tanken om design for at gøre jobbet let at opsætte igen og igen. Billedet nedenfor antyder vores tankegang - som er at designe for den virkelige verden, ikke urealistisk håb om, at børsterne på en fast tørrebørste vil lægge et jævnt pres på en buet overflade (i dette tilfælde kan kurven på produktets overflade følges med vores fjederbelastede børsteophæng). At være en VKPAK-maskine giver muligheden for at tilføje moduler på bestillingstidspunktet eller efter markedet det ovale og runde produkt med meget hurtig produktomskiftning.

Vær ikke bange for vores konkurrenters tilbud på udstyr, der ligner vores - hvilket sandsynligvis ikke svarer til vores præstationer - alle vores kunder glæder sig over den værdi, vores udstyr repræsenterer.

Funktioner

Hurtige skift - Der kræves ingen værktøjer til produktændring. Store håndhjul muliggør næsten ubesværede justeringer uden behov for motorhjælp (Motorassists tilføjer omkostninger / kompleksitet og noget andet at servicere). Vi har valgt at holde det enkelt med positionsindstillinger, der vælger lidt dyrere ætsede linealer og skalaer over "digitale indikatorer", som med tiden kan mislykkes (igen en anden ting at servicere). Opsætningstiden mellem job er enkel og hurtig.

Gentagelighed - Alle elektroniske indstillinger / parametre for dit produktionsjob kan gemmes på berøringsskærmen, hvilket giver nøjagtig repeterbarhed mellem kørsler.

Fleksibilitet - VKPAK er designet i et modulformat, der giver mulighed for flere konfigurationer, der passer til dit udvalg af job. Både mekanik og elektronik er modulopbygget, hvilket muliggør hurtig tilføjelse og fjernelse af mekanik OG ELEKTRONIK.

Farveberøringsskærmen - har nem at bruge og let at forstå. Der er også maskinstatusoplysninger og fejlfindingsmenuer.

Når du har brug for en oval flaskemærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter for at imødekomme dine krav