Kartonmærkningsmaskine

Bølgepap, karton boks udskrivning og mærkning maskine

Bølgepapcontainere leverer alsidighed som en pakkeløsning til brug på markedet for forsendelse, lager, distribution og logistik. Det høje styrke / vægtforhold gør det til en ideel mulighed til disse applikationer.

VKPAK tilbyder løsninger til mærkning og udskrivning på bølgepap, der giver valgmuligheder i tegnhøjde, udskriftsopløsning og stregkodekvalitet inklusive udskrivning af æskeetiketteringsmaskiner og anvender høje stregkodelæsningshastigheder.

Funktioner

  • Bruges hovedsageligt til mærkning af kartoner eller kort i farmaceutiske, daglige kemikalier, kort og andre industrier.
  • Meget brugervenlig og interaktiv kontrol med berøringsskærm gør betjeningen nem og ligetil. Produktionskapaciteten og antallet af resterende etiketter kan vises i realtid. Tilbyder også rig på hjælpefunktioner på skærmen og fejlalarmer. Den kunstige intelligensalgoritme, der bruges i kontrolprogrammet, er parametreringsjusteringen minimeret, når der skiftes produkter.
  • Parameterregistreringen kan gemmes permanent. Ingen grund til at nulstille og bare påberåbe sig de tilsvarende parametergrupper, når produkterne ændres.
  • Valgfri hot-stamping-kode eller inkjet-kode til dato-kodning på etiketterne, online stregkodelæser til at scanne stregkoder på etiketter og afvise de ulæselige produkter.

Kartonmærkning er en af de mest basale automatiserede mærkningsprogrammer. De fleste ansøgninger om kartonmærkning er lige frem. En etiketteringsenhed med en tampapplikator påfører en trykt eller fortrykt etiket på siden af kassen. Alle VKPAKs mærkningsenheder kan udskrive og anvende eller anvende fortrykte etiketter på kartoner. Spørgsmålet er, HVORDAN vil du mærke kartonen? Har du brug for en bestemt udskrivningsmaskine eller datastrøm? Hvilken side af kartonen skal etiketten påføres? Har du brug for tilstødende mærkning af karton eller hjørneindpakning? Hvilken størrelse er etiketten? Hvad er din kapacitet? Alle disse spørgsmål bør overvejes, når du vælger den bedste etiketter til din applikation.

VKPAK kan hjælpe dig med dit valg af kartonmærkeudstyr samt integration og installation i din produktionslinje. Fordi VKPAK har det mest omfattende udvalg af udskrivnings- og anvendelsesenheder, er vi i stand til at tilbyde printerapplikatorer med alle de største etiketprintermotorer. VKPAK printerapplikatorer og applikatorer kan håndtere de fleste etiketstørrelser. Vi har endda enheder, der kan anvende en ENORM etiket på 8,5 ″ x 17!! Afhængigt af din gennemstrømningshastighed tilbyder VKPAK forskellige enheder i kropsstørrelse. Vores kompakte Mini-printerapplikatorer bruger en 8 ″ OD-etiketrulle og er ideelle til applikationer med lavt volumen eller pladsbegrænsede applikationer. Standard kropsstørrelse kan håndtere op til en 16 ″ OD etiketrulle og er perfekt til applikationer med stor volumen og lang kartonetiket.

Fordele:

1) Kontrolsystem: Brug SIEMENS PLC-styresystem med høj stabil drift og ekstremt lav fejlrate.

2) Operativsystem: SIEMENS 7 tommer berøringsskærm, direkte visuel grænseflade let betjening, også rig på hjælpefunktion og fejlvisning funktion.

3) Check system: Brug tysk LEUZE check label sensor, automatisk check label station, stabil og praktisk har ikke meget højere krav til arbejdstager

4) Send mærkatsystem: Tysk Avery-mærkningskontrolsystem, stabil med høj hastighed.

5) Alarmfunktion: Så som etiketudslip, etiket ødelagt eller anden funktionsfejl under maskinens arbejde, vil alle alarmere og stoppe med at arbejde.

6) Maskinmateriale: Maskine og reservedele bruger alt materiale S304 rustfrit stål og anodiseret senior aluminiumlegering med høj korrosionsbestandighed og aldrig rust.

7) Lavspændingskredsløb bruger alle det tyske Schneider-mærke.

Når du har brug for en kartonmærkningsløsning, leverer VKPAK følgende produkter, der opfylder dine krav