Højhastigheds fuldautomatisk mærkning af krympemuffe

Maskine til højhastighedskrympemuffe er designet til høje volumenproduktionshastigheder til at levere og krympe en jævn strøm af muffemærker og manipulerbare bånd på en række tomme eller fyldte runde, firkantede, rektangulære, ovale beholdere i plast, glas og metal, der er meget brugt til drikkevarer, mad, farmaceutiske produkter, personlig pleje, husholdnings-, kemiske og andre industrielle produkter for at imødekomme efterspørgslen fra din arbejdsgang. Hver krympemaskine består af krympemærkatmaskine, dampkrympetunnel, dampgenerator og transportør.

Tekniske specifikationer

Model nrSLM-350SLM-450SLM-600
Hastighedsområde350 bpm450 BPM600 BPM
BeholderformRunde, firkantede, rektangulære og ovale beholdere med konturer
BeholdertypeGlas, plast og metal
ÆrmelabelmaterialePVC, PET, OPS og OPP
Materiel tykkelse0,03-0,13 mm
Containerdimetre28-125 mm
Beholderhøjde50-305 mm
Ærme læg fladt25-200 mm
Ærmelængde38-305 mm
Kernestørrelse5 ″ - 10 ″ Justerbar
Fuld spole udenfor diameter500 mm
Elforsyning220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Maskindimension2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Denne etiketmaskine med høj hastighedskrympebøsning er konstrueret i 304 rustfrit stål for at give styrke og reducere vibrationer, samtidig med at den tilbyder stille drift, designet med servodrevne PLC-styrede etiketdrevruller, udskiftelig knivsamling og labelskydningshjul for at give nøjagtig og ensartet krympning muffemærkning, innovativt standard dobbeltafviklingssystem muliggør kontinuerlig drift med kun et kort splejsningstop for brugerne for at maksimere produktionen med minimal nedetid, hurtig udskiftningsdornesystem minimerer nedetid fra det ene produkt til det andet, rotationsskæremekanisme med flere blade giver ekstrem glat, jævn skæring af film giver dette unikke modulære design let skift af klinger eller hurtige, værktøjsløse ændringer til andre skærebokse, når du ændrer etiketformat eller containerstørrelse. Brugere har også mulighed for at købe ekstra dorn til forskellige størrelser og former på containere. Produktkørsler er programmeret med det brugervenlige kontrolpanel HMI til berøringsskærm.

Nøglefunktioner

1. Inverter hastighedskontrol.

2. Flaskeindføring, Automatisk afvikling af flaske, Skubflaske, Varmeforsegling-savskæring, Trykning af PE, Krympning, Køling.

3. Denne maskine anvender luft-omrøringsmekanisme i skubbe flaske og varm tætning-cool skæring. Det bruger flad silkepulsforsegling, savtandkniven skærer, Den unikke varmeforseglingskølemekanisme har garanteret pakningsagglutination, pålidelig og kunstnerisk.

4. Automatisk afvikling af flaskens apparat gør, at flasken skiftes hurtigere og mere bekvemt.

5. Levering af filmmekanisme og spændingen justeres frivilligt.

6. PLC programmerbar procedure kontrolsystem.
7. Dobbelt luftblæsere, garanterer temperaturbalancen i krympekomfuret med PAD temperaturregulator, der tilsyneladende sparer energi.

8. Det gælder vingeformet rustfrit stålvarmesystem, som er holdbart til lang tid.

9. Det varmebestandige bolivianske filament specielle fluor drage transportnet bælte bruges i krympedel for at sikre stabil transport og høj styrke slidfast.

10. Denne maskine anvender omvendt hastighedsreguleringsnet bæltetransportmekanisme.

11. Transportørens højde skal tilpasses kundens krav.

12. Retningen for flaskeindtastning kan justeres i henhold til kundens krav

13 kan ifølge kundens anmodning fremstille rustfrit stålbælte inde i krympetunnelen i stedet for plastbælte