Automatisk plastflaske PVC-ærmemærkning krympemaskine

Anvendelsesudstyr til krympebåndetiketter og applikatormaskinen til krympebånd er konstrueret til applikationer til mærkning af fuld krop, ærme- og halsbånd, manipulationssikre applikationer på en række runde, firkantede, rektangulære og ovale beholdertyper og former med og uden konturer af plast, glas og metal, der er tomme eller fyldte.

Krympebåndsmærkning og krympebåndsudstyr anvender og krymper midterhylsteretiketter med fuld krop eller sabotagebånd fremstillet af PVC, PET / PETG, OPS eller PLA på en række tomme eller fyldte runde, firkantede og ovale beholdere i plast, glas eller metal. Det er en perfekt løsning til industrier, herunder drikkevarer, mad, farmaceutiske, ernæringsmæssige, sundhed og skønhed, forbrugsvarer, kemikalier og andre fremstillede varer til at dekorere dine produkter. Hvert krympebøsningssystem inkluderer en bøsningsapplikator, et eller to krympetunnelmoduler, en dampgenerator og en transportør af rustfrit stål til transport af containere gennem systemet. Etiketmuffemaskine er fremstillet med rustfrit stål, servomotor og designet med servodrevne, PLC-styrede etiketdrevruller, skæremontage og etikettskydningshjul for at give nøjagtig og ensartet mærkning af krympemuffe.

Tekniske specifikationer

Model nrSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Hastighedsområde100 BPM150 BPM200 BPM250 BPM
BeholderformRunde, firkantede, rektangulære og ovale beholdere med konturer
BeholdertypeGlas, plast og metal
ÆrmelabelmaterialePVC, PET, OPS og OPP
Materiel tykkelse0,03-0,13 mm
Containerdimetre28-125 mm
Beholderhøjde50-305 mm
Ærme læg fladt25-200 mm
Ærmelængde38-305 mm
Kernestørrelse5 ″ - 10 ″ Justerbar
Fuld spole udenfor diameter500 mm
Elforsyning220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Maskindimension2,1 × 0,85x2M
* Hastighed afhængig af ærmelængde og bredde.

Standardmærkningsmaskine til krympebøsning er etiketmaskine på indgangsniveau, der påfører og krymper til mellemste, helkropsetiketter og manipulationsbevisbånd på en række tomme eller fyldte runde, firkantede, rektangulære, ovale beholdere i plast, glas og metal. Denne applikatormaskine til krympemuffemærkning er designet til lave til moderate produktionshastigheder og er en perfekt løsning til industrier, herunder drikkevarer, fødevaremedicin, ernæringsmæssig, sundhed og skønhed, forbrugsvarer, kemiske og andre fremstillede varer. Hvert mærkningssystem til krympebøsninger leveres med etiketapplikator, krympetunnel, dampgenerator og transportør. Det kan inkorporeres i eksisterende linje.

Krympebøsningsmærkater leveres fra en rulle i form af en kontinuerlig bane, umærkede beholdere transporteres via en indføringstransportør og måles derefter via en roterende fødeskrue. Når beholderne kommer ind i krymphylsemærkatudstyret, åbnes etiketterne i baneform og formes til et rør af en dorn, der fødes i nøjagtig registrering med en trykt grafik, skåret i præcis registrering, påført en container, der derefter transporteres via transportør til en damptunnel, hvor kontrolleret dampvarme fra dampgenerator krymper muffen tæt på beholderen i en lukket damptunnel og passer til beholderen. Beholdere forlader derefter krympetunnelen via en udledningstransportør.

Funktion:

1. Avanceret teknologi: Japan-produceret motor styrer synkront skæreanlæg for at sikre lang levetid for skæreværktøj og højpræcisionsmærke.

2. Meget effektiv produktionshastighed: 400 flasker / minut (standardflaske) Det kan arbejde med produktionslinjen eller bare arbejde alene.

3. Etikettestyrende sensorhylde

4. Elastisk valg: Maskinhovedet kan lægges, så det passer til en rund flaske, firkantet flaske, elliptisk flaske, toppen af flasken og flasken. Det nyeste dobbelt materiale leverende system anvendes til at skifte materiale skiftevis med kortere tid.

5. En unik synkron skærebase: Skærebasen behøver ikke ændres inden for specifikationsområdet. Hvis specifikationen skal ændres, kan det gøres inden for fem minutter.

6. Enkel og sikker betjening: En farvet folkekontroloperation bruges med både engelske og kinesiske versioner.

7. Vedligeholdelsesomkostninger med lavt forbrug: Forladt blad til lave omkostninger for nem udskiftning.

8. Lang levetid for skæreværktøjer: stålforbindelsesmekanisme, frem og tilbage skæring og forlænget brugstid.