Fuldautomatisk mærkatmærkningsmaskine til selvklæbende glasflaske

Denne runde flaskemærkningsmaskine bruges almindeligvis til at mærke cylindriske flasker, der hovedsagelig bruges til flere typer drikkevarer, kemikalier, lægemidler osv. Den har en robust og kompakt struktur, som er nem at betjene og også nem at vedligeholde for brugerne. Den robuste og holdbare motor i denne model styres af den nyeste mikroprocessor. Det kan også hurtigt og nøjagtigt drive mærkehovedet såvel som controlleren til at formidle etiketterne.

Desuden inkorporerer det også det populære styresystem fra Siemens Plc; og den enkle menneskelige grænseflade kan betjenes på både engelsk og kinesisk. Desuden behøver du ikke at skifte maskindele til forskellige størrelser på flasker, da den har et multifunktionelt aftageligt sæt. Det har endda det mest moderne online hjælpesystem, som gør det muligt for brugerne at kommunikere med udstyret. Dette nye system er meget brugervenligt, og arbejderne kan bare bruge enkle formuleringer for at betjene maskinen. Udover dette udstyr kan det køre jævnt og konstant i flere timer.

Fuldautomatisk mærkatmærkningsmaskine til selvklæbende glasflaske

Det har en mærkehastighed på op til 120 flasker på et enkelt minut og en meget stærk mærkningssikkerhed. Mens den maksimale etiketbredde er 140 mm og kan også øges, hvis det kræves. Desuden har denne alsidige og elegante model af rund flaskemærkningsmaskine evnen til at mærke flasker med en diameter på mellem 30 og 110 mm. Endvidere har udstyret en etiketrulle med en indvendig diameter på omkring 75 mm, medens etiketvalsens ydre diameter er omkring 350 mm. Det har også et fiberoptisk sensing system til etiketter og beholdere. Denne maskine er yderst velegnet til påføring af etiketter på runde formede flasker fremstillet af forskellige slags materialer såsom glas, plast, HDPE, LDPE, PET osv.

Kort introduktion

1.1 Kraftig konstruktion anvender overdrevne drevkomponenter kombineret med en aluminiumsramme og rustfrit stålramme i mange års pålidelig service.

1.2 Der findes forskellige produktindføringssystemer, der giver præcis produktafstand og -retning. Det kan bruges frittstående eller integreret in-line og matchende fyldningsudstyrshastigheder.

1.3 Avancerede mikrotrappedrevne applikatorer med højt drejningsmoment inkluderer kompensationsforhold og hastighedsfølge for nøjagtig og pålidelig anvendelse af en lang række etiketmaterialer.

1.4 Designet til påføring af etiketter på front- og / eller bagpanel med mulighed for at mærke beholdere, der er runde, firkantede, ovale eller rektangulære.

Fuldautomatisk mærkatmærkningsmaskine til selvklæbende glasflaske

Teknisk parameter

IngenVareParameterdata
2DimensionL 2100mm * B 900mm * H 1500mm
3Spænding220V / 50Hz
4Strøm1200 W.
5Produktionskapacitet0-40m / min
7Etiketrullekerne76 mm
8Etiketrulle diameter350 mm
9Mærkatbredde10 ~ 110 mm (speciel størrelse kan tilpasses)
10Mærkatlængde20 ~ 360 mm (speciel størrelse kan tilpasses)
11Flaskediameter30 ~ 90 mm (speciel størrelse kan tilpasses)
12Flaskehøjde30 ~ 200 mm (speciel størrelse kan tilpasses)