Automatisk mærkning af mineralvandflaske krympemuffe

Ansøgning

Hylsesystemet er et fuldautomatisk mærkningssystem for krympebøsninger til påføring og krympning af hylsteretiketter eller sabotagebånd på forskellige runde, firkantede, rektangulære og ovale beholdertyper og former med og uden konturer.

Hvert bøsningssystem inkluderer en bøsningsapplikator, et eller to krympetunnelmoduler (afhængigt af anvendelsen), en dampgenerator og en transportør af rustfrit stål til transport af containere gennem systemet.

Sleeve System tilbydes og sælges som et integreret system for at sikre succesrige applikationer til vores kunder.

Automatisk mærkning af mineralvandflaske krympemuffe

Maskine til automatisk mærkning af ærmer

Synkroniseret transmission, enhver ændring af transmissionsremmen afsluttes hurtigt. Sammenlignet med den type traditionelt flerlag, hvis ændring og vedligeholdelse har brug for mere end seks timer, er vedligeholdelsen let og vedligeholdelsen er enkel, så det påvirker ikke produktionen.

Enhedskutterhovedplandesign i Kina, der gælder for containeren på 28mm-160mm. Du behøver aldrig at ændre eller fejle det. Det har også en unik let berøringsskærm fra menneske-maskine, det vil sige, automatisk søgning på den originale placering samt sikkerhed og bekvemmelighed, som ligger foran andre kongenerprodukter.

Dobbelt krympende etiketfremføringsplan, rimelig højde, hvilket er praktisk at fastgøre etiketten; mikro-computer automatisk figur, der undgår vedtagelse og justering. du behøver kun at trykke let på den, etiketten registrerer og lokaliserer automatisk. Skift af etiket er hurtig og bekvem. Desuden er skærestedet helt nøjagtigt.

Etiketfodringsudstyr: kørsel synkroniseret styrer levering af etiket, forsyningsevnen er 90 meter pr. Minut, volumenetikettilførselsplan er 500 mm, den indre diameter på papirrøret vil være 4 ', 8', 10 '. Konfigurationen af etiketindføring er stabil, der muliggør den nøjagtige længde på etiketten og den stabile, hurtige levering af etiketten.

Den midterste søjle gælder trin for trin skyde etiketstruktur, og hastigheden er 150B pr. Minut.

Det nydesignede skærehoved bruger trinvis motorkørsel, hvilken hastighed er høj, handling er nøjagtig, snittet er i orden og krympningen er smuk. Dette design samarbejdede med den etikettsynkroniserede lokaliseringsstruktur, der muliggør præcisionen af klippeplaceringen inden for 1 mm.

Multipunkts nødstopknap aktiverer nødstop i den rette position langs produktionen, som garanterede den sikre produktion.

Automatisk mærkning af mineralvandflaske krympemuffe

Dampkrympende tunnel

I tilfælde af forskellige og uregelmæssige runde flasker, firkantede flasker og flade flasker osv. Er den nye stil dampkrympende ovn let at justere og vedligeholde. Den har en jævn krympning. Fordelingen af damptromlen med lavt tryk og dampens spytende måde er ensartet og designet med sømløst rør.Dysen er opdelt for at kunne justeres i tre segmenter, og højden, positionen og dampeffekten for hvert segment kan justeres henholdsvis for at få perfekt krympning.Hele maskinen er lavet af rustfrit stål med varmebevarelse, hvilket ikke kun sparer engery, men også overholder den internationale sikkerhedsstandard. Afrimningsbakken i rustfrit stål opsamler kondensvand.Hele maskinen vedtager det vandtætte design med bekvemmelighed ved nem betjening og lav vedligeholdelse.

Funktioner af dampgenerator

Vandet føres ind i serien af helautomatisk elektrisk opvarmningsgenerator ved højtrykspotentiale vortexpumpe lavet af kobber med kort vandforsyningstid og holdbar service. En flydende kugle til væskeniveau er fastgjort i vandtanken for automatisk at kontrollere vandindløbet. Arbejdssystemet styres automatisk. Efter tilslutning af vandforsyning og strømforsyning i ca. 5 minutter kan den afgive dampen kontinuerligt med høj arbejdseffektivitet.

Vigtigste tekniske parameter for udstyret

VareÆrmemærkningsmaskine
Kapacitet150 bpm (baseret på 500 ml)
FPYMere end 99,9%
Produktiv effektivitet i hele linjenMere end 95% (beregning af 24 timer)
Gældende diameter på flasken28mm-125mm
Gyldig etiketlængde30mm-250mm
Gældende tykkelse på etiketten0,027 mm-0,13 mm
MærkematerialePVC, PET, PS
Volumenetiket indvendig diameter≥4 "(101,6 mm)
Volumenetiket udvendig diameter≤500mm
spændingAC380V, 50Hz, 3-faset
maskineudgang til etiketmuffe3KW
Udgang til dampkrympetunnel0,37 kW
Dampgenerator output18KW
Damptryk1-8 kg / cm2
Dampluftforbrug<25 kg / time
Maskinens dimensionEtiketmuffemaskine: L2000 * W1100 * H2000mm
Vægt750