Automatisk plast vand juice flaske Heat Shrink ærme mærkning maskine

Denne applikatorfunktion til mærkning af krympebøsninger er til PVC-etiket krymper på flasken, bruges til drikkevareflaskepakningsløsning, international avanceret teknologi, dækker cirkelmærket på PET-flaske, og derefter krympes varmt for at fastgøre den position, som flaskekroppen er udpeget.

Maskinens struktur er kompakt og velegnet til produktionslinjen i forskellige retninger og forskellige højder.Maskindelen vedtager kombination af design af modularisering og gør maskinen rimelig, højdejusteringen vedtager motorer, der svinger, det er praktisk at udskifte materialet, specialskærehoveddesign, gør filmen rullende skåret mere nøjagtigt og pålideligt.

Automatisk plast vand juice flaske Heat Shrink ærme mærkning maskine

For at imødekomme høje hastighedskapacitetskrav fra bredt udvalgte kunder foretager vores virksomheds forsknings- og udviklingsafdeling forskning og forbedringer med stor omhu for at fremstille dette produkt, VK-460EL, denne model, hvis højeste hastighed kan være op til mere end 600 Flaske pr. Minut Det anvender også internationalt avanceret teknologi af samme art.

VK-460EL denne model med dobbelt køremekanisme Udstyr med en ny type etiketfødesystem med dobbelt servodrev, højhastighedsrespons og præcisionsposition opnås.

ved hjælp af geartransmission i Kina er maskinen mere stabil og velegnet til højhastigheds produktionslinjen.

Gældende typer flasker: hastigheden på denne type maskine når inden for 500 flasker-600 flasker pr. Minut; det gælder for sådanne fødevare- og drikkevareindustrier som frugtsaft, tedrink, mejeriprodukter, rent vand, krydderier, øl og sportsdrik og alle slags andre flasketyper.

Automatisk plast vand juice flaske Heat Shrink ærme mærkning maskine

Teknisk parameter

1.Indgangseffekt8kw
2.Indgangsspænding380V / 220VAC
3.Produktion effektiv500-600 flasker / time
4.Værtsmaskinens størrelseL2500mm × B1200mm × H2200mm
5.Gældende diameter på flaskekroppen26-125 mm
6.Gældende længde på etiketten30-250mm
7.Gyldig etikettykkelse0,13-0,35 mm
8.Gældende intern diameter på papirrør5 〞-10〞 justeres frit

Automatisk plast vand juice flaske Heat Shrink ærme mærkning maskine

Tekniske funktioner og anvendelse:

1. Etiketfodringsenhed, vedtag hylde med dobbelt materiale, som gør skift af etiket mere bekvem og hurtig. fotoelektricitetsetiket og ingen flaske eller ingen etiket, stop maskinen automatisk og installer alarmlys vises, vises også på berøringsskærm. I mellemtiden udstyret med ultralydssensor, der muliggør etiketfødning stabil og flydende og undgår fejlmærkelængde, etiketblok og andet problem, når etiketindføringsservo overfører etiketten.

2. Vedtaget med motor, der koordinerer med dobbelt cirkelbuesynkronbælte, renser plastkerne-gummidæk synkront og sikrer, at etiketten støber stabilt. Inhiberende anordning på skruedornen styrer effektivt fejlfunktionerne og garanterer sikkerheden for den midterste søjle.

3. Flaskebærende enhed: Vedtaget med mekanisk transmission for at drive positioneringsbæltet på begge sider. Under udskiftning af hele flaskeholderen styres bredden ned og op, alt sammen med et håndhjul, der sigter mod at synkronisere og hurtigt justere.

Oprydningsenhed: Vedtaget med elektrobevægelse for at justere mere bekvemt og hurtigt.