Dual Lane automatisk PVC krympemuffe applikator maskine

Applikationsmaskine med dobbelt bane krympemuffe anvender to synkroniserede hoveder, og den kan køre enten som et enkelt hoved eller som en multifunktionel maskine med dobbelt hoved, der er i stand til at påføre og krympe muffeetiketter og hættetætninger på en række forskellige tomme eller fyldte runde, firkantede, rektangulære, ovale beholdere i plast, glas og metal, der i vid udstrækning anvendes til drikkevarer, mad, farmaceutiske produkter, personlig pleje, husholdnings-, kemiske og andre industrielle produkter, denne applikator med dobbelt hovedkrympemærke hjælper kunder med at spare plads, budget, arbejdsomkostninger og øge effektivitet snarere end at bruge to enkelt-hoved dorn stil krympearm applikator maskine.

Dual Lane automatisk PVC krympemuffe applikator maskine

Dobbelt hoved krympebøsning etiket applikator maskine er en unik og fleksibel dobbelt bane automatisk krympemærke applikator maskine.Denne krympebøsning etiket applikator er specielt designet til kunder, der ønsker at anvende og krympe ærmeetiketter og lågforsegling på flaskerne på samme tid og hjælpe dig spar budget, arbejdsomkostninger, budget og øg effektiviteten, hvilken enkelt hoved krympemærke maskine ikke kan håndtere. Denne maskine med dobbelt bane krympemærkning har to uafhængige synkroniserede ærmehoveder, den kan køres som en enkelt bane-maskine eller som en multifunktionel dobbeltfeltsmaskine, der er i stand til at køre ærmetiketter og hættetætninger på samme tid for at fordoble din outputkapacitet. Det er en perfekt løsning til ærmer med fuld krop eller helt krops ærmer med manipuleret åben båndpåføring.

Anvendelsesmaskine til krympebøsning med dobbelt hoved er fremstillet med rustfrit stål 304, der gør det muligt for maskinen at fungere i de fleste produktionsmiljøer. Kritiske elektroniske komponenter og PLC-kontroller er lavet af Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider og andet verdensberømt mærke, servostyret, PLC-styret etiket drivruller og etikettskydningshjul for at give nøjagtig og ensartet levering af krympebøsning, en servo-drevet knivkonstruktion med fire klinger til hurtige præcise snit, lavt skrot, det unikke knivsamlingsmodul design muliggør let skift af knive eller hurtige, værktøjsløse ændringer til andre skærebokse, når du skifter etiketformat eller containerstørrelse, bruger skærebokse almindelige, overkommelige værktøjsblade, der kan findes i en lokal hardwareforretning, hurtigskiftedornen minimerer nedetid fra en størrelse containere til den anden, Produktkørsler er PLC-styret programmeret med det brugervenlige touch-screen kontrolpanel HMI.

Kort introduktion

1) Sleeve Labelling Machine er tilpasset til at imødekomme producenters og leverandørers nøjagtige krav. Den kan anvendes enkeltstående eller integreres in-line og matchende fyldningsudstyrshastigheder.

2) Rammen for udstyret er på sømsvejset, fødevarekvalitet rustfrit stål sektion. Dette solide fundament kan reducere bevægelse og vibrationer til et absolut minimum og dermed sikre ensartet og nøjagtig mærkning.

3) Enhedens skærehovedplan gælder for beholderen på ∮30 mm-∮130 mm. Du behøver aldrig at ændre eller fejle det. Desuden er den udstyret med en unik let berøringsskærm mellem mennesker og maskiner, nemlig automatisk søgning oprindelig placering samt sikkerhed og bekvemmelighed, der ligger foran andre kongenerprodukter.

4) Med rimelig højde er det bekvemt at fastgøre labben. Du behøver kun at trykke let på den. Desuden registrerer og lokaliserer etiketten automatisk. Det er let og praktisk at skifte etiket. Desuden er det afskårne sted helt nøjagtigt.

5) Den nydesignede stepmotor, hvis hastighed er høj, og handlingen er nøjagtig. Klippet er i orden, og krympningen er perfekt. Dette design samarbejder med etikettsynkroniseret placering, struktur muliggør præcisionen af skåret placering inden for 1 mm.

Dual Lane automatisk PVC krympemuffe applikator maskine

Tekniske specifikationer

Model nrSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Hastighedsområde150x2 BPM250x2 BPM350x2BPM450x2BPM
BeholderformRunde, firkantede, rektangulære og ovale beholdere med konturer
BeholdertypeGlas, plast og metal
ÆrmelabelmaterialePVC, PET, OPS og OPP
Materiel tykkelse0,03-0,13 mm
Containerdimetre28-125 mm
Beholderhøjde50-305 mm
Ærme læg fladt25-200 mm
Ærmelængde38-305 mm
Kernestørrelse5 ″ - 10 ″ Justerbar
Fuld spole udenfor diameter500 mm
Elforsyning220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Maskindimension3 × 1,2 × 2,1M3,2 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M