Dobbelthoveder Vinflasker Etiketteringsudstyr til plastbeholdere

pålidelige runde glasflasker plastbeholdere vinmærkning maskiner dobbelt hoveder krop hals etiketteringsudstyr auto

Dobbelthoveder Vinflasker Plastbeholdere Mærkningsudstyr Detaljer

Produktegenskaber på flaskemærkningsmaskiner med dobbelt hoveder

1. Den automatiske etiketteringsmaskine med dobbeltside er velegnet til firkantede flasker eller flade flasker med dobbelt mærke eller enkelt mærke.

2. Maskinen er designet med stor styrke og styrkende struktur. Formbæltet kan skråtstilles, og etiketteringshovedet kan justeres i otte retninger, så maskinen kan justeres med succes på flere minutter for enhver flaske.

3. Trykket mellem den aktive aksel og pressevalsen kan justeres, så etiketens kørselsretning kan justeres frit. Etiketten trykkes kun fleksibelt uden at forårsage nogen forvrængning.

4. Mærkehovedet vedtager strukturen på dobbeltpressevalserne. Det garanterer, at etiketten trækkes tæt, men ikke er brudt på grund af nedenstående papirudstansning, den adskilte kobling gør belastningen mere afbalanceret.

5. Berøringsskærmbaseret menneskelig grænseflade på kinesisk og engelsk med online-hjælpesystemet gør det nemt at betjene maskinen for arbejderne. Pressebæltet er indrettet i hovedtransportlinjen, så det får de to transportlinjer til at fungere synkront absolut .

6. Maskinen anvender den berømte servermotor, så den indser ægte lukket kredsløbskontrol, og den undgår fænomenet "den blinde mand går", når maskinen anvender trinmotoren. Formstrukturen er designet specielt, så den mærkede ting kan placeres og mærkes nøjagtigt.

7. Flerkanalskoderen registrerer mærkningsposition nøjagtigt ved høj hastighed. Etiketten presses af en flap efter påføring på flasken og presses af de aktive og passive svampruller. Så når etiketten sidder fast, har den ingen luftblære. det er især anvendeligt på krystalflasker mærket med gennemsigtige etiketter.

8. Det valgfri luftkørsels- og rullemærkningssæt kan mærke runde flasker præcist.

Typer af flasker

Typer af flasker

Diagram over automatiske sider med dobbelt hoved plus rund flaskemærkningsmaskine

Diagram over automatiske sider med dobbelt hoved plus rund flaskemærkningsmaskineDiagram over automatiske sider med dobbelt hoved plus rund flaskemærkningsmaskine

Tekniske data

Produktionshastighed40m / min (80-200PCS / min)
Mærkningsnøjagtighed± 1 mm
Mærkets maksimale bredde200 mm
Flaske diameterTykkelse ≤ 30 mm højde ≤ 500 mm
Mærk indre diameterΦ76,2 mm
Mærk ydre diameterΦ350mm
Transportbåndets højde
kædepladen til jorden
900mm ± 50mm (kan produceres i henhold til kundens krav)
kraft380 / 220V 50Hz 3000W
Driftstryk3-5 kg 30L / min
vægt400 kg
størrelse L * B * H3048 * 1400 * 1650mm

3d tegning

Hovedkonfiguration

INGEN.NavnMærkeAntalBemærkning
1ServomotorDelta2 sætTaiwan
2servoførerDelta2 sætTaiwan
3BerøringsskærmWECON1 sætShanghai
4TransportmotorZhujiang1 sætShanghai
5Mærk det elektriske øjeTECO1 sætTaiwan
6EUT elektrisk øjeDataSensor2 sætItalien
7PLCPanasonic2 sætJapan
8Rustfrit stålmaterialePanasonic1 sætJapan
9Skab i rustfrit stål304GB
10Mærk det elektriske øjeJJZ1Shanghai

Hovedkonfiguration
Garanti: for hele maskinen kræves der et år for garanti. (Undtaget fra garantien er problemer på grund af ulykker, misbrug,
forkert anvendelse, lagerskader, uagtsomhed eller ændring af udstyret eller dets komponenter. Også den let ødelagte reservedele er ikke inkluderet i garantien)

Installation: efter at maskinen er ankommet til din fabrik, hvis du har brug for det, vil vores tekniker gå til dit sted for at installere og teste maskinen og også træne din arbejdstager i at betjene maskinen (Togtiden afhænger af din arbejdstager). Udgifterne (flybillet, mad, hotel, rejsegebyret i dit land) skal være på din konto; du har brug for betalt for teknikeren USD100 pr. dag. Du kan også gå til vores fabrik for at træne.

Efter service: Hvis du får problemet på maskinen, går vores tekniker til dit sted for at rette maskinen så hurtigt som muligt. Omkostningerne skal være på din konto.