Højhastigheds fuldautomatisk PVC-ærme krymp applikatormærkning maskine

Den automatiske muffemaskine til muffer vedtager forsætlig avanceret teknologi --- dæk cirkelmærket på flasken. Varm krympning for at fastgøre den position, som flaskekroppen er designet. Denne maskins struktur er kompakt og velegnet til produktionslinjen i forskellige retninger og forskellige højder.

Maskindelen vedtager kombinationsdesign af modularisering og gør maskinen pålidelig. Højdejusteringen vedtager motorudsving. Det er praktisk at udskifte materialet. Det specielle skærehoveddesign gør etiketens rullende snit mere præcist og pålideligt.

Det bruges i vid udstrækning i mineralvandflaske, ren vandflaske, sodavandflaske, medicinflaske, madflaske og andre beholdere. Produktionskapacitetsområdet er 2000-40000 BPH.

Højhastigheds fuldautomatisk PVC-ærme krymp applikatormærkning maskine

Introduktion

Siden etableringen, under erfaring med den langsigtede akkumulering i det mekaniske design og fremstilling, i henhold til de forskellige behov hos kunder har udviklet VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (enkelt maskine til hovedmærke), dens hastighed er i 150 til 200 flasker pr. minut, 250 til 300 flasker, 350 til 400 flasker, 450 til 500 flasker, 600 til 700 flasker. Maskiner med dobbelthovedetiketter fremstilles baseret på opgraderingsteknologien gør det muligt for produktionshastigheden at nå 40000 flasker / time. I henhold til kundernes behov absorberer vi udenlandsk avanceret teknologi til at udvikle Hot Melt-mærkningsmaskiner, automatiske PE-filmpakningsmaskiner og kartonemballagemaskiner. For kravene til pakkemaskiner, fra retningen af den mekaniske struktur, kredsløbsdesign, intelligent kontrol, øget produktivitet for at forbedre dem, lancere kli-nye automatiske pakkemaskiner for at promovere dit produkt til en mere ideel rute for at være den avancerede producent af pakkemaskinerne.

Denne pvc-ærme krympeanvendelsesmærkningsmaskine bærer flaske, separat flaske, ærmeetiket og krympemærke sammen, hvilket er med høj hastighed, nøjagtig position, færre arbejdere og perfekt pakning. Vores maskine kan anvendes til pakning af drikkevarer, krydderier, kosmetik osv.

Højhastigheds fuldautomatisk PVC-ærme krymp applikatormærkning maskine

Teknisk parameter:

Produktionskapacitet≥250flasker / minut (etiketlængde ≤100 mm)
Procent af pas≥99,9%
Produktiv effektivitet i hele linjen≥95% (i henhold til 24 timer)
Gældende diameter på flaskenÆ28mm ~ Æ 125mm , speciel størrelse kan designes
Gældende længde på flasken30 mm -280 mm , speciel længde kan designes
Gældende etiketmaterialePVC 、 PET 、 OPS
Gyldig etiketlængde30mm ~ 250mm
Gældende tykkelse på etiketten0,027 mm ~ 0,13 mm
Gældende etiketmaterialePVC 、 PET 、 OPS
Transparent etiketlængde≥5 mm
Indvendig diameter på papirrøret≥4 ”(101,6 mm)
Papirrørets udvendige diameter≤500mm
SpændingAC380V, 50, 60 Hz, 3 faser
Indgangseffekt for etiketmuffemaskine3KW
Udenfor dimensionEtiketmuffemaskine : L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Totalvægt700 kg

Højhastigheds fuldautomatisk PVC-ærme krymp applikatormærkning maskine

Tekniske funktioner og anvendelse:

1. Køreenhed:

Synkroniseret transmission og køre med gear med et bælte. Udskiftning af transmissionsbælte afsluttes hurtigt. Sammenlignet med den type traditionelt flerlag, hvis ændring og vedligeholdelse har brug for mere end seks timer, er vedligeholdelsen let og vedligeholdende enkel, så det påvirker ikke produktionen.

2. Klippehoved:

Det nye design af fræseren vedtager trinmotor med høj hastighed, stabil og nøjagtig bevægelse, trimmeskåret sted og perfekt krympning. Kompatibel med etiketsynkron lokalitetsstruktur er fejlen ved at skære stedet inden for 1 mm.

Højhastigheds fuldautomatisk PVC-ærme krymp applikatormærkning maskine

3. Etiketfodringsenhed:

Hylde i enkelt materiale med rimelig højde for at gøre det praktisk at installere etiketten. Det vedtager roterende potentiometer, som muliggør etiketfødning stabil og flydende og undgår fejlmærkelængde, etiketblok og andet problem, når etiketfodring servo overfører etiketten. Det stopper automatisk og giver alarmlys og vises også på berøringsskærmen.

4. Rengør enheden:

Vedtag med motor, der koordinerer med dobbelt cirkelbue synkront bælte gør rensning af plastkerne-gummidæk synkront og sikrer, at etiketten støber stabilt.

5. Flaskebærende system:

Vedtaget med mekanisk transmission til at køre positioneringsbæltet på begge sider. Mens du skifter hele flaskebærerenheden, ned og op, styres bredden alle med et håndhjul, der sigter mod at synkront og hurtigt justere.

6. Maskinens hoved op og ned enhed:

Det vedtager motor op og ned, hvilket muliggør operationen mere bekvem.

7. Ny dampkrympende tunnel:

Den nye stil dampkrympetunnel forbedrer effektiviteten meget. Justering og vedligeholdelse er praktisk, krympningen er i orden. Dampens tud bruger den adskillelsesstil, der gør tunnelen glat. Tudens munding er opdelt i fire dele, og højden, placeringen og mængden af damp på hver del kan justeres for at gøre krympeffekten perfekt. Lavtryksdampposen bruger det sømløse stålrørsdesign, og hvert tilslutningsrør bruger rustfrit stål blødt rør, så demontering og fastgørelse er meget praktisk. Hele maskinen er lavet af rustfrit stål, så det er varmebevarende og sparer energikilder. Desuden er det i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard. Det rustfri stålplan i bunden kan kondensere vand og dræne dem, og arbejdsmiljøet kan ikke påvirkes. Der er to øjenvinduer foran og bag på kassen. Det vandtætte design af hele maskinen er lavet af rustfrit stål, hvilket gør betjeningen og vedligeholdelsen bekvem.

8. Ny varmluftkrympende tunnel:

Det vedtager højtryks blæser maskine. Specielt designet varmluftcirkeltunnel sparer mere energi og gør krympeflasken smukkere. Sammenlignet med den traditionelle krympetunnel, kan denne type tunnel gøre det bedre for en buet flaske.