Udstyr til mærkning af kosmetik

Nyttigt for enhver producent af kosmetiske emballager

Federal Food, Drug & Cosmetic Act definerer kosmetik som "artikler, der er beregnet til at gnides, hældes, drysses eller sprøjtes på, indføres i eller på anden måde påføres menneskekroppen til at rense, forskønne, fremme tiltrækningskraft eller ændre udseendet."

FDA's kosmetiske mærkningskrav er beregnet til at beskytte forbrugerne mod sundhedsfarer og vildledende praksis og til at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede beslutninger vedrørende kosmetik, de har til hensigt at købe.

Kosmetik må ikke mærkes eller reklameres med udsagn, der tyder på, at FDA har godkendt produktet. Dette gælder, selvom produktionsvirksomheden er registreret, eller produktet er i kontakt med FDA's frivillige kosmetiske registreringsprogram.

Kort sagt kræver FDA kosmetikmærker for at:

  • Produktets identitet (hvad det er)
  • Nettoindhold (hvor meget er der i pakken)
  • Ingredienserklæring (hvad den er lavet af)
  • Eventuelle krævede advarselsmærkater (potentielle risici forbundet med brugen af artiklen)

Producenter af kosmetiske emballager ved, at etiketter er en væsentlig del af markedsføring af kosmetik, men de er også beregnet til at informere forbrugerne om et produkts tilsigtede anvendelse, ingredienser, nettomængde og sted for fremstilling eller distribution.

Fordi kosmetikmærker findes i forskellige former og størrelser, findes der forskellige applikationsudstyr til etiketter, der imødekommer de forskellige krav. Multifunktionelle etiketapplikatormaskiner giver dig mulighed for at pakke, forsegle og klæbe dine kosmetiske produkter lynhurtigt.

Uanset hvilken kosmetikemballage der skal mærkes, skal du kigge efter de bedste etiketmuligheder først og derefter det rigtige mærkningsudstyr. Det bedste modulære mærkningsudstyr kan anvende din etikettype korrekt, tilpasse sig containerdimensionerne og passe perfekt ind i din produktionslinje.

Kosmetikmærketyper

Etiketter til kosmetisk blyant og pen

Fra øjenlinser, cremede øjenskygger, øjenbrynbørster og læberfarver kan du hurtigt finde penne- og blyantbeholdere, når du kigger ned i makeupgangen.

Ifølge Beauty Packaging er efterspørgslen efter kosmetiske blyanter og kuglepenne op, og producenter af kosmetiske emballager intensiverer deres foranstaltninger for at skabe konkurrencedygtige designs og beskyttende manipulationsindpakning, der vil appellere til forbrugerne.

Etiketter til kosmetisk blyant og pen

Kosmetiske blyant- og penbeholdere kræver særlig pleje, da der er begrænset plads, men alle de krævede oplysninger skal medtages på emballagen, inklusive ingredienser, produktnavn, farveinformation og mere. Normalt kan dette opnås ved en wrap-around label og en end dot label.

Omviklingsetiketten dækker det største overfladeareal på de fleste beholdere og kan strække sig over produktets hele længde. En perforering kan også tilføjes til etiketten for at tilvejebringe en tætning, der både er let at åbne og manipulere. Mærkeindpakningsetiketter kan effektivt vise alle FDA-obligatoriske oplysninger om produktet. Derudover kan etikettere anvende priketiketter på den lukkede ende af pennen eller blyantbeholderen for at angive farve eller farvekode.

Kosmetiske røremballageetiketter

Lotioner, cremer, skjulere og hårprodukter passer perfekt inde i rør designet til nem udlevering. Den rigtige maskine kan mærke rørprodukter hurtigt og præcist enten på forsiden og bagsiden eller omkring hele containeren.

Omviklingsetiketter på kosmetiske rør giver en enkel applikationsproces i et stykke, der hurtigt kan rulle gennem maskinen med minimal bevægelse. Du kan skalere dit omviklingsdesign, så det fungerer med rørets krumning og tilspidsning.

Kosmetiske røremballageetiketter

Da de fleste rør giver halv fl på overflader foran og bagpå, bruger mange producenter todelt mærkat for at effektivisere. Den forreste etiket består typisk af firmaets logo, produktnavn, indhold og andre obligatoriske oplysninger, mens bagpanelet er hjemsted for stregkode, ingrediensliste og brugsanvisning.

Et ærmeetiket med fuld krop er mere intensivt end andre mærkningsmuligheder, men det giver dig mulighed for at ændre udseendet på hele røret fra top til bund. Ærmer kræver ekstra omhu ved placering og påføring for at opretholde kvalitet og konsistens.

Kosmetiske etiketter til dåse og krukke

Tin dåser, aluminium dåser, glas kosmetiske krukker og akryl krukker bruges ofte i kosmetikindustrien til at rumme voks, ansigtscremer og andre halvflydende produkter.

Dåser og krukker tager ofte uregelmæssige former for at tilføje interesse for kosmetikemballagen, herunder dimensionelle udskæringer og skråninger. Mærkning af kosmetikbeholdere som disse kan være vanskelige, men etiketteringsmaskiner øverst og nederst kan kalibreres til at klare jobbet. Top- og bundetiketter kan placeres samtidigt ved hjælp af en dobbeltrulleetiketter og korrekt synkronisering.

Kosmetiske etiketter til dåse og krukke

I tilfælde hvor enten toppen eller bunden af krukken ikke er stor nok til en standardetiket, er det nyttigt at bruge slutpunktetiketter. Slutprikker bruges ofte til symboler, koder, farveprøver eller små bogstaver.

Cylinder kosmetiske flaskeetiketter

Cylindriske kosmetiske flasker bruges til en bred vifte af kosmetikprodukter. Luftløse pumpeflasker, lotionsflasker og hårsprays er eksempler på cylindre, der ofte bruges i kosmetikindustrien. De fås også i forskellige størrelser og er blandt de mest alsidige containere, der er tilgængelige på engrosmarkedet.

Cylinder kosmetiske flaskeetiketter

En wrap-around flaske mærkning maskine er perfekt til mærkning cylinder kosmetiske flasker. De er nemme at arbejde med og bevæger sig problemfrit gennem transportbåndet, når produkterne snurrer langs linjen. Hvis flasken er større, kan det være bedre at bruge etiketterne foran og bagpå.

Hylstre i hele kroppen kan også bruges til at forsegle mindre cylindriske beholdere ved at dække hele overfladen. Lipglosser og andre produkter bruger ofte gennemsigtige kropsærmer til at vise produktets farve, mens de beskytter indholdet mod manipulation.

Kosmetiske kompakte etiketter

Brugt til foundation, bronzer og øjenskygge pulver, kosmetiske komprimatorer kræver særlig pleje under mærkning. Den bedste måde at opnå dette på er med top- og bundetiketter påført af en trykfølsom maskine designet til at bruge den rigtige mængde tryk uden at knuse eller ødelægge beholderen eller dens indhold. Heldigvis tillader dagens mærkningsmaskiner automatiseret teknologi at centrere de to etiketter øverst og nederst uden forskydning.

Kosmetiske kompakte etiketter

Betydningen af mærkningsudstyr

Uanset hvor hurtigt du er i stand til at flaske, krukke eller fylde dit kosmetikprodukt, kan det samlede output begrænses af den hastighed, hvormed du mærker og skubber på markedet. En stor udfordring, som mange producenter af kosmetiske emballager oplever, er udskrivning og anvendelse af etiketter - men der er flere gode etiketløsninger og valgmuligheder for etiketmaskiner.

Mærkningsmaskiner kommer i en række priser, som ofte synes overvældende for producenter, virksomhedsejere og driftsledere, der opererer med et begrænset budget. Effektivt mærkningsudstyr kan dog øge produktiviteten dramatisk og betale for sig selv ved straks at øge den fulde indsats.

Effektivitet

Typisk starter de fleste kosmetikproducenter uden en enorm forudgående kapitalinvestering, så for at starte produktionen håndmærker de manuelt deres produktbeholdere. Tilføjelsen af en halvautomatisk etiketteringsmaskine, bordplade eller modulopbygget, kan dog øge produktiviteten med næsten 500%, hvilket gør det muligt at mærke op til 150 containere i timen.

Fuldautomatiske inline-mærkningsmaskiner er fysisk større og lidt dyrere end halvautomatiske optioner, men de kan mærke op til 500 containere i timen. Denne effektivitetsforøgelse gør det muligt at mærke flere produkter i lige så nøjagtige men hurtigere tempo.

Uanset om du pakker lotion, læbestift, foundation eller komprimerer, retfærdiggør det rigtige mærkningsudstyr hurtigt omkostningerne.

Kvalitet

Brugen af en halvautomatisk eller fuldautomatisk etiketmaskine giver kosmetikvirksomhedsejere og emballageproducenter muligheden for at placere en veldesignet etiket nøjagtigt hver gang - og vi ved alle, at en etiket med et godt design og præcis anvendelse er en afgørende marketingværktøj.

Mærkemaskiner er hurtigere, mere ensartede og konsekvent nøjagtige sammenlignet med manuel håndmærkning. Det bedste mærkningsudstyr inkluderer stabilisatorer, der sikrer, at mærkaten placeres jævnt og på samme sted igen og igen uden bevægelse lodret eller vandret.

Omkostninger vs. Værdi

Selvom de forudgående omkostninger ved køb eller leasing af nyt mærkeudstyr kan virke skræmmende, er det vigtigt at evaluere alle de produktionsomkostninger, der påvirker din drift.

F.eks. Vil engangskøb af mærkningsudstyr være betydeligt mindre end omkostningerne ved at ansætte en fuldtidsansat til at anvende etiketter på produkter. Hvis du allerede har medarbejdere, der håndhæfter etiketter, frigøres automatisering af din mærkeproces dem til at udføre mere presserende og fortjenesteopgaver.

En anden vigtig del af omkostningsligningen er reduktionen af spildte og defekte produkter, der kommer ud af linjen. Mærkningsudstyr er konsekvent og pålideligt, så menneskelige fejl elimineres, og færre etiketter placeres forkert, hvilket sparer penge. Der er noget at forstå effektivitet og omkostningsbesparelser i forhold til den faktiske kontantpris på udstyret. I sidste ende er udstyrets værdi større end prisen på mange betydningsfulde måder.

Evaluering af din opsætning

Inden du vælger den type etiketapplikatormaskine, du ønsker, skal du kende dine produktionsmål, evaluere din nuværende opsætning og bestemme den rigtige maskinstørrelse. Dette hjælper dig med at vælge en etiketter, der opfylder dine behov, passer problemfrit i din nuværende operation og gør din proces mere effektiv.

Produktionskørsel

For at kunne evaluere dine behov korrekt skal du tydeligt identificere dine mærknings- og produktionsmål.

Start med at beslutte den mængde og hastighed, som du ønsker, at din kosmetik skal bevæge sig gennem samlebåndet. Mærkeapplikationsudstyr findes i forskellige hastighedsområder, så vælg et, der passer til et tempo, som din linje kan opretholde.

Du bliver også nødt til at overveje den potentielle nedetid, der kan opstå, når du skifter etiketteringsapplikationer (f.eks. At flytte fra håndmærkning til en halvautomatisk maskine).

Enhver mærkningsmaskine, du vælger, kommer med fordele og ulemper, så se efter en etiketter, der er enkel for dig at opsætte, bruge og vedligeholde.

Rum og udstyr

Når du har klare mål for øje for mængden af produkt, du skubber igennem din linje, og i hvilken hastighed, skal du kigge efter udstyr, der passer ind i det rum, du har, og som er let tilgængeligt for arbejdere. Andre overvejelser inkluderer eksisterende udstyrskompatibilitet og overordnet emballeringslinjedesign.

Din produktionslinje indeholder en række maskiner, såsom fyldere, kapsler og etiketter. Af hensyn til effektiviteten er det bedst at købe en mærkningsmaskine, der er kompatibel med det udstyr, du allerede har i din linje for at forhindre problemer. Dette er også en mulighed for dig at beslutte, om du vil have din etiketteringsmaskine til at passe i tråd med dit nuværende maskineri, eller om du foretrækker en fritstående etikettering.

Du skal vælge en etiketter, der kan skaleres med produktionslinjen, når den udvides og forbedres over tid.

Container- og etiketovervejelser

Fra pumpeflasker til skrueglas til push-top-dåser, der er en lang række containermuligheder at vælge imellem. Du kan vælge mellem et udvalg af manipulationssikre og børnesikrede beholdere, der opfylder retningslinjer og forskrifter for emballage, forsegling og mærkning.

Uanset din virksomheds containertype er det tid til at bestemme etiketstørrelse, stil og placering, når du først har bestemt målene. De mest populære typer er etiketter på forsiden og bagsiden, etiketterne, der ombrydes, og etiketterne med krympearm.

Hvis du ved, at din flaske har en usædvanlig form, bliver du nødt til at finde en etiketteringsmaskine, der korrekt kan fastgøre etiketter til de unikke dimensioner. Mærkningsmaskiner findes i forskellige størrelser og typer, men er ikke nødvendigvis universelle til alle etiketapplikationer.

Kvalitetsbeholdere og etiketter

For et skarpt, professionelt udseende er det vigtigt at vælge materialer af høj kvalitet. Mens den rigtige etiketter kan gøre et godt stykke arbejde med at mærke dine produkter, men hvis de anvendte containere ikke er premium, kan de forårsage problemer, der får dit produkt til at se dårligt ud.

Uanset hvad du vælger, skal du sørge for, at containerne er ensartede. Mangler og uoverensstemmelser i størrelse og form kan få din etiketmaskine til at læse forkert, hvor etiketterne skal placeres. Undersøg dine containere regelmæssigt for tegn på dårlig kvalitet, så du kan adressere dem, før de fyldes og mærkes forkert.

Etikettens kvalitet er en anden faktor, der bestemmer dine samlede resultater. Etiketter findes i mange forskellige materialer og kan bruge en række lim eller klæbemidler, når de påføres dine containere. Mærkater af dårlig kvalitet er modtagelige for rivning, boblende, udtværing og andre funktionsfejl på etiketter. Vælg et velkendt og pålideligt mærke, og tænk over, om du foretrækker et papir eller et syntetisk produkt.

Konklusion

Når du bevæger dig mod at øge din produktion, det være sig blyant eyeliners, cremede øjenskygger, læbestift, lotioner, cremer, concealers, hårprodukter osv., Med professionelt mærkeudstyr, skal du huske på alle de beslutninger, du bliver nødt til at tage.

  • Evaluer din nuværende produktionslinje. Bestem antallet af containere, der skal mærkes, samt plads- og designbegrænsninger.
  • Når du har sat nogle produktionsmål og har en idé om, hvordan du vil integrere et nyt stykke mærkningsudstyr, er det tid til at shoppe. Hvis du køber en mærkningsmaskine, skal du sammenligne de forskellige muligheder, inklusive halvautomatisk, fuldautomatisk, bordplade, inline eller roterende. Du bliver også nødt til at overveje dine materialer (f.eks. En plastikflaske med glanspapiretiketter) for at sikre, at den mærkningsmaskine, du vælger, fungerer godt.
  • Husk, at det mærkningsudstyr, du vælger, også kræver løbende vedligeholdelse og pleje for at forblive i drift. Du skal kontakte en velrenommeret forhandler og få oplysninger om deres servicekontrakter og tilgængeligheden af dele, så du får de nødvendige ressourcer til at holde din nye maskine i funktionsdygtig stand.

Når du håndterer kosmetisk fremstilling og emballering fra start til slut, er det bydende nødvendigt at have pålideligt mærkningsudstyr. Fra valg af leverandører til køb af emballageudstyr, der passer bedst, betyder det alt, om du vil levere et godt produkt, der appellerer til dit publikum.

Den effektive anvendelse af automatisering, inklusive etiketprintere og etiketapplikatorer, giver betydelige forbedringer i produktivitet og output. Det er dog nøglen at finde den rigtige mærkemaskine. Sørg for at evaluere alle potentielle mærkningsmaskiner for kvalitet, hastighed og pålidelighed, før du foretager et køb.