Automatisk mærkningsmaskine til to sider foran og bagpå

Automatisk dobbeltsides selvklæbende etiketteringsmaskine til flasker er designet til at håndtere en bred vifte af selvklæbende mærkningsapplikationer med hastighed og nøjagtighed i enten enkelt-, dobbelt- eller tre-mærkehovedkonfiguration, der kan anvendes foran, bagpå, delvis indpakning eller fuld indpak etiketter såvel som uønskede eller salgsfremmende topetiketter. To etiketdispensere fungerer uafhængigt af den ene sidemærkning eller fungerer samtidigt for tosidemærkning, som tillader forskellige størrelser af etiketpåføring på hver side. En valgfri wrap-station tilbydes til delvis wrap- eller full wrap-labels såvel som manipulationsindlysende eller salgsfremmende topetiketter. Mærkatmaskine til for- og bagside er udstyret med et kædelinjersystem til produktorientering, hvilket sikrer korrekt placering af beholderne, før etiketten påføres. Containerpositionen justeres af de fjedermonterede motoriserede kæder, inden den bevæger sig under hovedgriben, hvor den frigøres. Hovedgriberen er monteret på et lodret spindelsystem i rustfrit stål for nem justering efter behov. Yderligere funktioner inkluderer rustfrit stålkonstruktion og anodiserende komponenter, verdensberømte elektroniske komponenter, servomotordrev, optaget hjælpevæveoptagelse, PLC-kontrol og brugervenlig HMI.

Vedtag hjul af høj kvalitet for at give plads mellem flaskerne for at sikre, at etiketterne ikke går glip af. Svamphjulets rotationshastighed kan justeres for at justere mellemrummet mellem de to flasker.

De dele af maskinen, der opbevarer etiketter og indsamler etiketpapir, er designet til at kunne justeres til at rumme en lang række etiketter.

Vedtag fotoelektrisk udstyr importeret fra Tyskland og servomotor af høj kvalitet, mærkningsnøjagtigheden forbedres betydeligt.
Produkt beskrivelse:

Maskinen er økonomisk og nem at betjene, udstyret med HMI-berøringsskærm og PLC-kontrolsystem. Indbygget mikrochip gør hurtig og nem justering og omstilling. Dette automatiske mærkningssystem er ideelt til cylindrisk, flad og firkantet container.

Denne maskine er meget velegnet til fødevarer, kosmetik, farmaceutiske produkter, pesticider og andre industrier. Det er enkelt og dobbelt sidemærkning til flad, firkantet og rund flaske, der volumen er under 1 liter. Automatisk styret af computer (PLC) let betjening. Ingen flaske ingen mærkning. Det kan nemt ændre specifikationer. Det vedtager servomotor, opnået lukket kredsløbskontrol med lav fejlfrekvens. Høj effektivitet. Hurtig hastighed.

Beskrivelse af arbejdsgang

Flaske ind → afkrydsningsfelt → mærkning → stregmærke → færdige produkter
Når flasken er i etiketteringsmaskinen, skal du først tygge position. Flaskekorrektionen inden indtastning af trykket er mekanisme, Tryk er virkningsmekanisme er at gøre flasken stabil, ingen dithering for at gå foran. Stick mark position, gennem sensordetekteringssignalet starter standard handling, starter mærkning. Når mærket flaske fremad til streg, vil stregetiketten på begge sider af etiketten på flasken klæbe fast, og derefter afslutte mærkningsprocessen.

Nøglefunktioner

♦ Kraftigt rustfrit stål konstrueret anodiserede aluminiumskomponenter

♦ Elektroniske komponenter er verdensberømte mærke

♦ Kan mærke flade, ovale, firkantede og runde beholdere

♦ Separatorhjul til indføring af flaske med variabel hastighed

♦ PLC-kontrol og brugervenlig HMI

♦ Servomotordrev leverer nøjagtig og hurtig repeterbar mærkning

♦ Det øverste stabiliserings- / transportbånd er forsynet med henblik på at holde flasken til korrekt mærkning.

♦ Automatisk synkroniseret etikethoved og transportbånd

♦ Optagelse af strømassisteret web

♦ Lav eller manglende etiketregistrering med automatisk stopsystem for at forhindre fejlmærkning

♦ Berøringsfri øjenfølere

♦ Mærkatæller

Tilgængelige muligheder

♦ Hot code-udskrivningskoder med base (udskriver tegn direkte på etiketten)

♦ Ryd etiketsensorer (i stand til at detektere gennemsigtige etiketter)

♦ Omviklingsstation

Tekniske specifikationer

RetningVenstre til højre eller højre mod venstre
Hastighed120-250CPM (Afhængig af produktegenskaber og tilførselshastighed)
BeholderdiameterL: 30-300mm B: 20-140mm
Beholderhøjde55-400mm
Mærkatlængde15-300 mm
Mærkehøjde10-150 mm
Mærkningsnøjagtighed± 1 mm (afhængig af produktegenskaber)
Størrelse på etiketrulle320 mm (maks.)
Mærkets kernestørrelse76 mm
Elforsyning110 / 220V 50 / 60Hz 1PH 2500W
Vægt310 kg
Dimension2800x1450x1500mm